Eskişehir’de Bonzai İçen 3 Gencin Hayati Tehlikesi Devam Ediyor

Eskişehir’de, bonzai içen iki genç ile alkolle birlikte ecstasy hapı içen bir genç hayati tehlike kaydıyla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavileri devam eden 3 gencin durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Uyuşturucu felaketi bayramda...

Eskişehir’de, bonzai içen iki genç ile alkolle birlikte ecstasy hapı içen bir genç hayati tehlike kaydıyla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavileri devam eden 3 gencin durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Uyuşturucu felaketi bayramda da durmak bilmiyor. Zafer Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi’nde meydana gelen birinci olayda, 23 yaşındaki Ş.Y., bayram gününde bonzai maddesi içti. Bonzaiyi içtikten sonra fenalaşan ve kendinden geçen Ş.Y., hayati tehlike kaydıyla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gazi Paşa Mahallesi Güvenir Sokak'ta meydana gelen ikinci olayda ise 21 yaşındaki S.A., bonzai maddesi içtikten bir süre sonra aniden fenalaştı. Kendinden geçen S.A., hayati tehlike kaydıyla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Üçüncü bonzai felaketi hadisesi ise Kurtuluş Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde meydana geldi. 26 yaşındaki O.Ö. 2 adet uyuşturucu ecstacy hapı alkolle birlikte içti. Bir süre sonra rahatsızlanan O.Ö., hemen hastaneye kaldırıldı.

Bonzai içen S.A., Ş.Y. ile alkolle ecstacy hap içen O.Ö.’nün hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğü ve üçünün de hayati tehlikelerin devam ettiği belirtildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri