Eskişehir’de 7 Kişi Yedikleri Mantardan Zehirlendi

Eskişehir’de 7 kişi yedikleri mantardan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan ve aralarında çocuklarında bulunduğu 7 kişiden 6'sının sağlık durumunun iyi olduğu, birinin ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.  &nb

Eskişehir’de 7 kişi yedikleri mantardan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan ve aralarında çocuklarında bulunduğu 7 kişiden 6'sının sağlık durumunun iyi olduğu, birinin ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

    Fevzi Çakmak Mahallesi Kanallar Sokak'ta meydana gelen olayda, Y.K., H.İ.S. ve İ.S. akşam mantar yemeği yedikten bir süre sonra rahatsızlandı. Hastaneye başvuran 3 kişi, hastanede tedavi altına alındı. Emek Mahallesi’nde meydana gelen ikinci olayda ise Z.C. mantar yedikten sonra rahatsızlandı ve hastaneye geldi. Ancak hastanede tedaviyi kabul etmeyen Z.C.’nin hastaneden ayrıldığı ve hayati tedavisinin olduğu belirtildi.

    Emek Mahallesi’ndeki bir başka olayda ise A.Ş. akşam yemeğinde mantar yedikten sonra rahatsızlanarak hastaneye başvurdu. A.Ş.’nin mantardan zehirlendiği belirlendi. Cunuduyi Mahallesi’ndeki bir başka olayda ise E.Y., E.S.Y. ve M.Y. dağdan topladıkları mantarları ailecek akşam yemeğinde pişirerek yedi. Ardından rahatsızlanan şahıslar hastaneye başvurdu. Yapılan muayenede mantardan zehirlendikleri öğrenildi.

    Zehirlenmelerle ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri