Eskişehir'de 3 Genç İçtikleri Bonzaiden Hastanelik Oldu

Eskişehir’de sentetik uyuşturucu bonzai içen 3 genç, rahatsızlanarak hastanelik oldu. 10’ar liraya aldıkları bonzaiyi içtikten sonra rahatsızlanan ve hastanede tedavi altına alınan gençlerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Tepebaşı...

Eskişehir’de sentetik uyuşturucu bonzai içen 3 genç, rahatsızlanarak hastanelik oldu. 10’ar liraya aldıkları bonzaiyi içtikten sonra rahatsızlanan ve hastanede tedavi altına alınan gençlerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Tepebaşı ilçesi Şirintepe mahallesinde meydana gelen ilk olayda, M.A. (22), uyuşturucu madde içtikten sonra aniden rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan M.A., burada verdiği ifadesinde, tanımadığını beyan ettiği bir şahıstan 10 TL karşılığında aldığı bonzai maddesini içtikten sonra rahatsızlandığını kaydetti.

İkinci olay ise Erenköy mahallesi Erişenler sokaktaki Ü.E.’nin ikametinde gece yarısı meydana geldi. 24 yaşındaki Ü.E., bir arkadaşından bir içimlik bonzai maddesi aldı. Bonzaiyi geceleyin evde içen Ü.E., aniden vücudunda kasılma başlayınca durumu hemen annesine bildirdi. Durumu gören anne, oğlunu hemen hastaneye götürdü. Tedavi altına alınan Ü.E., burada verdiği ifadesinde, bonzaiyi bir arkadaşından ücretsiz olarak bir içimlik aldığını belirtirken söz konusu kişinin ismini açıklamak istemedi.

Oudnpazarı ilçesi Gökmeydan Mahallesi Şeker İlköğretim Okulu yanında gece saat 03.30 sularında meydana gelen olayda ise 22 yaşındaki Y.G., satın aldığı bonzai maddesini içince rahatsızlandı. Bunun üzerine arkadaşı Y.G.’yi hastaneye götürdü. Y.G. hastanede müşahade altına alındı. İçtikleri uyuşturucu bonzai maddesinden rahatsızlanan gencin tedavilerinin sürdüğü ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 3 genç hakkında, ‘uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak’ suçundan haklarında yasal işlem başlatıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri