Eski Bakan Suat Kılıç: Ha Pkk, Ha Işid Terörü Arasında Hiçbir Fark Yok

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, terörün ve teröristin iyisi ya da kötüsünün olamayacağını belirterek,"Terörist çıkış kaynağı ne olursa olsun; neye hizmet ediyor olursa olsun, teröristtir, canidir,...

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, terörün ve teröristin iyisi ya da kötüsünün olamayacağını belirterek,"Terörist çıkış kaynağı ne olursa olsun; neye hizmet ediyor olursa olsun, teröristtir, canidir, katildir, kötüdür, suçludur ve mücadele edilecektir.

Ha PKK terörü ha IŞİD terörü, bunların arasında hiçbir fark yok. Devletimiz, hükümetimiz, milletimiz bütün bunlar karşısında, can siperane mücadelesine devam edecek." dedi.

Suat Kılıç, Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Sürmeli köyünün organik pazarının açılışını gerçekleştirdi. Açılış öncesi vekil Suat Kılıç, tezgahları gezerek satıcılar ve vatandalar ile bayramlaştı ve kendisine ikram edilen köyde yetiştirilen fındıkların tadına baktı. Kılıç açılışta yaptığı konuşmada, "81 vilayette 77 milyon insanın Türkiye Cumhuriyeti devletinin temel taşı, direği, temeli, çatısı, canı, ciğeri olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Son dönemde Türkiye üzerinde oynanan oyunlar var, bunun bizler farkındayız, sizlerde farkındasınız. Terörün iyisi kötüsü olmaz. Teröristin de iyisi kötüsü olmaz. Terörist çıkış kaynağı ne olursa olsun, neye hizmet ediyor olursa olsun, teröristtir, canidir, katildir, kötüdür, suçludur ve mücadele edilecektir.

Ha PKK terörü ha IŞİD terörü, bunların arasında hiç bir fark yok. Devletimiz, hükümetimiz, milletimiz bütün bunlar karşısında, can siperane mücadelesine devam edecek. Yine değişik zamanlarda değişik yerlerde yaşanan bir takım gelişmeler var, Kafanız karışabilir. Ama kafanız karışmasın, duygularınızda karışmasın, içiniz kararmasın, yüreğinizi hüzün kaplamasın. Biz yolun başından itibaren şunu söylüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet olarak bu yola devam edecek ve bu devletin Türkçe dışında resmi dili yok, bu devletin Türkçe dışında eğitim dili de yok. O nedenle iyi niyetimizi istismar etmek isteyenler kim olursa olsun, sayıları ne olursa olsun, niyetleri ne kadar bozuk olursa olsun biz iyi niyetle milletimizin birliğini temsil etmeye devam edeceğiz. İyi niyetle milletimizin birliğini temsil ederken de; hiç kimsenin hain emellerine safça teslim olmayacağız. Bu kadar net bu kadar açık bu kadar berrak. Anaların duası dedelerin ninelerin duası üzerimizde, hayırlı evlatları yetiştiren anne babaların gayreti biliyoruz ki, bizimle bu bayram günü nice güzel bayramların habercisi olsun.’’

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri