Eskam’dan "Çarşıdayız Sen De Gel" Etkinliği

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (ESKAM) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği “Çarşıdayız Sen de Gel” etkinliği, ESOGÜ Merke...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (ESKAM) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği “Çarşıdayız Sen de Gel” etkinliği, ESOGÜ Merkez Çarşı’da gerçekleşti.

Kurulan stantlarda ESKAM tarafından hazırlanan bilgilendirici broşürler ve mor bilekliklerin dağıtıldığı “Çarşıdayız Sen de Gel” etkinliğinde; ESOGÜ Halkbilim Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin (HAMER) hazırladığı Eskişehir Kadın Zeybeği gösterisi, uzman öğretim üyeleri ile grup sohbetleri ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlanan çerçevede fotoğraf çekimi gibi aktiviteler de yer aldı. Etkinlikte ayrıca ESOGÜ Hukuk Müşavirliği avukatları, kadın haklarıyla ilgili bilgilendirme yaparken; ESOGÜ Kızılay Öğrenci Kulübü de lokum dağıttı.

Bunların yanı sıra “Çarşıdayız Sen de Gel” etkinliğine katılan kadınlar, “Bugün 8 Mart Bütün Kötü Düşünceler Çöpe” sloganıyla dertlerini çöpe attılar. “Bugün 8 Mart Bütün Güzel Dileklerimiz Dilek Ağacımıza” sloganıyla ise dileklerini dilek ağacına astılar ve dilek dileyerek birbirlerine attıkları dilek yünleriyle ağ ördüler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri