Eşiyle Tartışan Şahıs Silahla Önce Karısını Sonra Kendisini Vurdu (2)

Başkent'te birlikte işe giderken tartıştığı eşini silahla öldüren kişi ardından aynı silahla kendisini vurarak hayatına son verdi.    Olay sabah saatlerinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Üniversitesi girişindeki...

Başkent'te birlikte işe giderken tartıştığı eşini silahla öldüren kişi ardından aynı silahla kendisini vurarak hayatına son verdi.

    Olay sabah saatlerinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Üniversitesi girişindeki güvenlik kulübesinin yakınında yaşandı. İddiaya göre temizlik görevlisi Ömer Sarı(40) yine temizlikçilik yapan eşi Yazgül Sarı (28) ile son günlerde sık sık tartışma yaşıyordu. Üniversitede temizlikçi olarak çalışan kadın, eşi ile birlikte bu sabah broadway marka 48 BP 5810 plakalı araçla iş yerinin kapısına geldi. Karı koca, aracın yanında yeniden tartışmaya başladı. Eşinin çevreden yardım istemek için bağırması üzerine Ömer Sarı, silahını çekip önce karısına kurşun yağdırdı. 3 kurşunla karısını olay yerinde öldüren öfkeli koca daha sonra aynı silahla kendi canına kıydı.

    Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Ancak sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen karı koca olay yerinde hayatını kaybetti. Polisler, olay yerinin etrafını güvenlik şeridiyle kapatıp, tutanak için savcıyı bekledi. Saat 09.30 civarında olay yerine gelen savcı, konuyla ilgi bilgi alıp incelemelerde bulundu. Emniyetin çalışmaları ile cinayette kullanılan silah ve boş kovanlar ile ölen karı kocaya ait kişisel eşyalar delil için toplandı.

    Emniyet güçlerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Ömer Sarı’ya ait otomobili çağrılan çekici yardımıyla garaja çekildi. Cesetler de incelenmek üzere cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri