Eşinin Terk Ettiği Adam Kendisini Eve Kilitledi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eşinin yaşadığı tartışma sonrasında terk etmesi üzerine kendisini eve kilitleyen adamı itfaiye ve polisler kurtardı. Evden çıkarılan adam ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.     Olay,...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eşinin yaşadığı tartışma sonrasında terk etmesi üzerine kendisini eve kilitleyen adamı itfaiye ve polisler kurtardı. Evden çıkarılan adam ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Olay, Ereğli'ye bağlı Elmatepe Mahallesi Cami Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre 4 katlı binanın ikinci katında oturan Mevlüt Arslan'a (35) 3 gün boyunca ulaşamayan ağabey ve babası, evin kapısını çalmasına rağmen kapı açılmayınca polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ve polisin tüm girişimlerine rağmen kapı açılmayınca itfaiye ekipleri eve merdiven ile balkondan girdi. Halsiz bir şekilde yerde bulunan Mevlüt Arslan için sağlık ekiplerine haber verildi. Evde yapılan müdahalenin ardından Mevlüt Arslan ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Mevlüt Arslan'ın eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma girdiğini öğrenildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri