Eşgin: Coşkun bizi gururlandırdı

Konya İl Özel İdare sporcusu Hatice Coşkun, Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonasında bronz madalya kazandı

Konya İl Özel İdare sporcusu Hatice Coşkun, Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda bronz madalya kazandı. 2-9 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Lignano Sabbiadoro kentinde düzenlenen Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonasında 65 kilogramda mücadele eden Coşkun, katıldığı ilk Avrupa Şampiyonası’nda üçüncülük elde ederek bronz madalyaya sahip oldu.

 

Konya İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Eşgin, yaptığı yazılı açıklamada, milli sporcunun katıldığı ilk Avrupa Şampiyonasından üçüncülükle ayrılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Eşgin, şampiyon Coşkun ve Antrenör Mehmet Güçlü’yü, Konya’ya kazandırdıkları başarıdan dolayı tebrik etti. Antrenör Güçlü ise başarının kolay kazanılmadığını, şampiyonaya haftanın 7 günü antrenman yaparak hazırlandıklarını dile getirdi. Coşkun’un kupa, lig ve Türkiye şampiyonluklarından sonra katıldığı ilk uluslararası şampiyonada Avrupa üçüncüsü olmasının sürpriz olmadığını ifade eden Güçlü, sporcunun gelecek vaat ettiğini vurguladı.

 

Milli Takım ve Özel İdare Kulüp Antrenörü Mehmet Güçlü bu alınan sonucun kolay kazanılmadığını ifade etti. Şampiyonaya haftanın yedi günü tek ve çift antrenmanlarla hazırlandık. Hatice Coşkun’un kupa, liğ ve Türkiye şampiyonluklarından sonra katıldığı ilk ulusal şampiyonda Avrupa 3.lüğü  sürpriz olmadı gelecek vaat eden sporcumuz bizleri gururlandırmaya devam edecektir. Bizleri çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan başkanımız Hüseyin Eşgin’e  Selçuklu Halk Eğitim Müdürü Latif Kaya’ya, hoca Mehmet Uran’a, paşam pastanesi sahibi paşa beye, sporcular ve ailelerine dualarını eksik etmedikleri için teşekkürü bir borç biliriz.    

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri