‘Eserlerimi duygularımı katarak oluşturdum’

Yazar Şerife Bozoğlan Eker, eserlerini duygularını katarak oluşturduğunu belirterek, insanlardan olumlu tepki aldığını dile getirdi.

Yazar Şerife Bozoğlan Eker, roman ve şiir kitaplarına özel tanıtım günü düzenledi. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Konya Zafer Salonu’nda gerçekleşen tanıtım programına, çok sayıda kitapsever katıldı. ‘Okumak Ama Hep Okumak’ temasıyla okuyucularıyla buluşan Şerife Bozoğlan Eker, güçlü birey olmak için mücadele edilmesi gerektiğini belirtti.

ŞİİR YAZAMAYAN, GÜNLÜK TUTSUN

Yazar Şerife Bozoğlan Eker, insanların okuma ve yazmadan çekinmemesi gerektiği belirterek, “Her birimizin içinde küllenmiş, tozlanmış ne cevherler var. Dev bir hazine taşıyoruz. Karanlıklarda yolumuzu kaybediyoruz. Engin denizlerde vurgun yiyor. Küçücük derede boğuluyoruz. Bu da bizi sağlıksız ortamlara itiyor. Ne kendimizi ne de bir başkasını seviyoruz. Evren boşluk kabul etmiyor. Şeytan tüfeği doldurmuyor. Boş beyinler bizleri de dolduruyor. Evimizde başlayan stres, kaygı, üzüntü, keder sokağa , iş yerine, okula, trafiğe yansıyor. Tahammülsüz bir millet haline dönüşüyoruz. Sorunları çözemeyiz belki ama olaylara verdiğimiz tepkiler farklı olur. O da yaşanılır bir ev, mahalle, şehir, vatan ve dünya olur. Şiir yazamayan günlük tutup günlüğe döksün içini. İnanın deşarj olup, rahatlayacak. Sonra okuduğunda ‘neleri kendime dert etmişim’ diye gülüp geçecek. Güçlü bireyler yetiştirmek istiyorsak önce biz güçlü olmalıyız. Bunun kadını erkeği yok. Ailede kadının rolü çok önemli. Anne güçlü olacak, iyi yetişecek ki güçlü asker, güçlü aile kurabilsin. Son kale ailemizi korusun” diye konuştu.

ALİ GÖZEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri