Eser: Tribünlerin dolması lazım

Bank Asyada geride kalan 12 maçta en zor deplasman olan Hacettepe karşılaşmasını kazanarak yollarına kayıpsız ve lider olarak devam ettiklerini belirten golcü oyuncu Eser Yağmur, Boluspor ile oynayacakları karşılaşmayı kazanmaları halinde büyük bir avanta
Tecrübeli futbolcu Eser Yağmur, ligin çok koşan ve mücadele eden ekiplerinin başında gelen Hacettepe karşısında istenilen futbolu sahaya yansıtamamalarına rağmen, son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmayarak hak edilmiş bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Şu ana kadar oynadığımız en zor deplasman maçıydı. Hacettepe Spor çok iyi mücadele ediyor, çok koşuyor. Bizi maç boyunca çok yordular. Bu zor deplasmanı da 3 puanla ve kayıpsız geçtiğimiz için çok mutluyuz. Artık önümüzdeki maçları düşünüyoruz. Rakiplerimizden puan kaybedenler olduğu gibi bizi takip edenlerde var. Çok çetin bir mücadele var. Zirvedeki yerimizi korumamız çok güzel. Bunu sezonun geneline yayacak güce de sahibiz" dedi.

Boluspor ile 13.hafta sahamızda oynanacak maçla ilgili de değerlendirmede bulunan Eser Yağmur, "Boluspor ile yapacağımız karşılaşmanın bir kırılma noktası olacağını düşünüyorum. Boluspor maçını kazandığımızda rakiplerimizle aradaki puan farkının biraz daha açılacağına inanıyorum. Yoluna emin adımlarla devam eden ve lider durumda bulunan takımımızı Boluspor maçında taraftarlarımızın yalnız bırakmayacağına ve haftalardır özlemini duyduğumuz tamamen dolu tribünler önünde oynayacağımız mücadeleyi kazanarak onlara galibiyet hediye edeceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Haftalardır devam eden suskunluğunu Hacettepe maçında attığı golle bozan golcü oyuncu Eser, "Benim üzerimde de bir stres vardı. Kötü oynamıyordum, mücadele ediyordum ama gol atamıyordum. Hacettepe maçında da topla fazla buluşmamama rağmen gol attım. Sevindirici nokta buydu. Bundan sonra daha rahat olacağımı ve daha rahat pozisyonlara gireceğimizi düşünüyorum. Takımın benim attığım golle 3 puan kazanması beni çok mutlu etti. Gol atmam takımın 3 puan kazanması ve liderliğimizi sürdürmemiz çok güzel. İnşallah bundan sonra da atacağım gollerle, arkadaşlarımızın gayreti ve çabaları ile layık olduğumuz yere geleceğiz” diyerek, Konyaspor’un sezon sonunda mutlaka hedefine ulaşacağını sözlerine ekledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri