ESDER’den Ahilik Haftası’na davet

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Konya şubesi çalışmaları kapsamında siyasi partilerin il başkanlıklarına ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Latif Işık, “Ahilik Haftası vesilesiyle yapacağımız programa kendilerini davet ettik” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretlere ESDER Konya Şube Başkanı Latif Işık, Başkan Yardımcıları Celal Demir, Abdullah Hakan Güre, Ahmet Aka katılım gösterdi. Ziyaretler ve ESDER çalışmaları hakkında bilgi veren Konya Şube Başkanı Latif Işık, “Konya’da bulunan tüm siyasi partileri ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde görüşemediğimiz birkaç partimiz daha kaldı onlarla da en kısa zamanda görüşeceğiz” dedi.

HERKES İLE KUCAKLAŞACAĞIZ

Gerçekleştirilen ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan ESDER Konya Şube Başkanı Latif Işık, “Konya Esnaf ve Sanatkarlar Derneği olarak çalışmalarımıza siyasi partilerimizin il başkanlarını ziyaret ederek devam ettik.

Esnaf odaları ve derneklerini toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, siyasetten uzak, uzlaştırıcı, birleştirici, esnaf ve sanatkârımızın sıkıntı ve problemlerini ortaya koyan, çözüm üreten sivil toplum örgütleri olarak görüyor ve bu bağlamda çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Siyasi parti ziyaretlerimizde esnaf ve sanatkârımızın içinde bulunduğu sıkıntıları gündeme getirme olanağı bulduk.

Yaklaşmakta olan Ahilik Haftası ile alakalı olarak ahilik kültürünün tam ve kamil manada esnaf ve sanatkârımızda bir bilinç haline gelmesi konusundaki hassasiyetlerimizi ve çalışmalarımızı ifade etme olanağı bulduk.

Ahilik Haftası vesilesiyle yapacağımız programa kendilerini davet ettik” ifadelerine yer verdi

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri