Es Es sınavı

Bugün saat 13.00'de oynanacak karşılaşmaya galibiyet için çıkacak olan Torku Konyaspor'da moraller iyi. Kartal'da eksik ve cezalı yok. Zorlu karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Maç lig TV'den yayınlanacak

GÖZLER 3 PUANDA

Torku Konyaspor, bugün 29. haftanın açılışa maçında Eskişehirspor zile karşı karşıya gelecek. Parola: galibiyet. Eskişehir Atatürk stadyumunda oynanacak ve saat 13.00'de başlayacak maçta Ankara bölgesinden Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Fevzi Demirhan ve Serkan Çimen yaparken, maçın dördüncü hakemi Baki Tuncay Akkın.  Ligi 3. sırada bitirerek Avrupa kupalarına direkt katılmayı amaçlayan Torku Konyaspor’da, ligde kalma mücadelesi veren Eskişehirspor ile oynanacak maçın hazırlıkları 3 puan için yapıldı.  Dün sabah son antrenmanı gerçekleştiren Kartallar öğleden sonra hızlı trenle Eskişehir’e giderek dinlenmeye çekildiler. Torku Konyaspor’da bugünkü maç öncesi Sissoko dışında eksik yok. Moral süper. Skubiç 3 sarı kartla oynayacak. Bu futbolcu biri sarı kart daha görmesi halinde bir sonraki karşılaşmada oynayamayacak.

Konyaspor karşılaşMaya muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Serkan- Skubiç, Ali Turan, Vukoviç, Mehmet Uslu (Douglas)- Ali Çamdalı, Volkan- Ömer Ali, Holmen, Meha- Rangelov.

Torku Konyaspor ile Eskişehirspor bugün 10. kez karşı karşıya gelecek. Daha önceki maçlarda Konyaspor 4, Eskişehirspor 3 galibiyet alırken, 2 maçta berabere sonuçlandı.   Ankara bölgesi hakemi Ali Palabıyık ise, Kartalların bu sezon 2. maçına çıkacak. Palabıyık daha önce, ligin 11. haftasında İstanbul’da oynanan ve Fenerbahçe’nin 1-0 kazandığı maçı

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahalarında yapacakları Torku Konyaspor maçını kazanıp, ligde üst sıralara çıkmak istediklerini söyledi. Aybaba, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde zorluk derecesi yüksek maçlar oynadıklarını bildirdi. Bu hafta sonu sahalarında Torku Konyaspor'u ağırlayacaklarını ifade eden Aybaba, şöyle konuştu:

"Torku Konyaspor, bu sezon ligin önemli takımlarından birisi. İyi savunma yapan bir takım. Deplasmanda gol yemiyorlar. Biz de ligde bulunduğumuz durumdan sıyrılmak için kazanmak zorundayız. Futbolcularım iyi çalışıyor. Torku Konyaspor maçını kazanıp, ligde üst sıralara çıkmak istiyoruz. Rakiplerimizin de zor maçları var. Torku Konyaspor maçını kazanıp, bundan sonraki 5 maçımızla ilgili planlarımızı yapacağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri