Erzurum Yatabare için ısrarlı

Puan cetvelindeki tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Erzurumspor, Atiker Konyaspor'un golcü oyuncusu Yatabare'yi transfer etmekte kararlılar.

Ligin ikinci yarısının ilk maçı için Erzurum'a giden Atiker Konyaspor kafilesine büyük ilgi gösteren ve örnek bir evsahipliği yapan Dadaşlar, yeşil-beyazlı kulübün Başkanı Hilmi Kulluk'tan Yatabare'yi istediler. Konyaspor yönetimini kaldığı otelde ziyaret eden Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş ve yöneticiler,  Kulluk'a Yatabare'nin transferinde kendilerine yardımcı olma noktasında ricada bulundukları, Hilmi Kulluk'un ise net olmamakla beraber,  kulübün menfaatları doğrultusunda bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Öte yandan, Erzurumspor teknik direktörü Mehmet Özdilek'in de Yatabare transferinde ısrarlı olduğu, kendi sistemlerinde Yatabare ile çok daha iyi noktalara geleceklerini, bunun için de yönetime, bu oyuncunun transferi için baskı yaptığı ifade edildi. Özdilek'in özellikle 2-1'lik yenilgiden sonra, Yatabare konusunda dapa da ısrarcı olacağı gelen bilgiler arasında.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri