Erzurum Palandöken Universiade'a hazır

Erzurum'da, 27 Ocak-6 Şubat 2011 tarihlerinde düzenlenecek 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları ile ilgili Palandöken ilçesinde gerçekleştirilen belediye hizmetlerinin tamamlandığı bildirildi.
Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar yaptığı açıklamada, Erzurum UNIVERSIADE 2011 Oyunları kapsamında belediyenin yaptığı çalışmaları değerlendirdi.
Kurum olarak hizmet programları dahilinde yapılan altyapı, asfalt, kaldırım ve çevre düzenlemesiyle birlikte Kış Oyunları öncesi tüm çalışmaları bitirdiklerini ifade eden Bulutlar, şunları söyledi:''Kış oyunları öncesi özellikle harabe ve kullanılmayan evlerin bulunduğu Telsizler semtinde çalışmalara başladık. Burada kötü görüntü arz eden evlerin kamulaştırması bitti. Yıkım işleri de neredeyse bitmek üzere. Erzurum UNIVERSIADE 2011 öncesi oradaki kötü görüntünün ortadan kalkması için gece gündüz çalışıyoruz. Bu sene 50 bin ton asfalt döktük. İlçemizde kendimize ait olan ana ve ara yollar standartlara uygun bir şekilde asfaltlandı ve kaldırımlar yeniden yapıldı. Yani Erzurum'da yapılacak Kış Oyunlarından önce Palandöken İlçe Belediyesi olarak bize düşen görevi bitirdik, şu an hazır bir vaziyetteyiz.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri