Erzincanlı okuduğu şiirlerle duygulandırdı

Beyaz Lale Derneğinin düzenlediği Sultanlar Sultanı programda Dursun Ali Erzincanlı şiirleriyle katılımcıları duygulandırdı
Beyaz Lale Eğitim Kültür Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından  “Sultanlar Sultanı” programı düzenlendi. Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa çok sayıda davetli katıldı. Sema gösterisiyle başlayan program Dursun Ali Erzincanlı’nın şiir konseriyle devam etti. Programdan önce izlenen sema gösterisi ve Dursun Ali Erzincanlı’nın seslendirdiği şiirler katılımcılarda manevi bir duygu atmosfer yaşattı.
Beyaz Lale Eğitim Kültür Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emel Cesur, dernek olarak birçok sosyal alanda faaliyet yürüttüklerini belirterek, bir yıllık programı yılın ilk ayında belirlediklerini söyledi.
Programlardaki temel amaçlarının dernek üyeleri ve Konyalı kadınlar arasında birlik ve dayanışmayı sağlamak olduğunu ifade eden Emel Cesur, “Bugüne kadar eğitim, kültür ve yardımlaşma alanında onlarca etkinlik gerçekleştirdik. Öğrencilere kırtasiye, yoksullara gıda ve yiyecek yardımında bulunduk. Tüm bu etkinliklerimizi derneğimiz ve gönüllülerimizin işbirliğinde gerçekleştirdik. Aynı şekilde bugünkü etkinliğimizi de işbirliği içinde gerçekleştirdik. Dursun Ali Erzincanlı’nın programını aylar öncesinden belirledik. Sayın Erzincanlı bizi kırmayarak davetimizi kabul etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu programın düzenlenmesinde emeği geçen sponsorlarımıza, gönüllülerimize de teşekkür ediyorum. Programdan elde edilecek gelir derneğimiz tarafından ihtiyaç sahibi kız öğrencilerinin eğitim ve burs ihtiyaçlarında kullanılacak” dedi.
Şiir okumadan önce kısa bir konuşma yapan Dursun Ali Erzincanlı da, Hz. Peygamber (S.A.V.) sevgisini devamlı olarak gönüllerde yaşatmak gerektiğini söyledi. Küçüklerin devamlı olarak büyükleri taklit etmesi gerektiğini ifade eden Erzincanlı, bu anlamda büyüklerinde küçüklere davranışlarıyla iyi örnek olmasının önemli olduğunu kaydetti. Konuşmasının ardından ilk olarak “Adın Geçer” şiirini okuyan Erzincanlı, katılımcılara 1 saat süren duygu dolu anlar yaşattı.
HABER MERKEZİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri