Ertuğrul Sağlam: Galatasaray'ın Cezası Olmasını Avantaja Çevirmek İstiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmada rakiplerinin seyircisiz oynama cezası olduğunu ve bunun avantajını kullanmak istediklerini söyledi.Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında yarın akşam...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmada rakiplerinin seyircisiz oynama cezası olduğunu ve bunun avantajını kullanmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında yarın akşam Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesinde kırmızı - siyahlı takım, İstanbul'a gelerek kampa girdi. Tecrübeli teknik adam, hem kendilerinin hem de rakiplerinin lige iyi bir başlangıç yaptıklarını hatırlatarak, "Lige iyi başlangıç yapmak önemliydi. Şimdi bu başlangıcı devam ettirmek lazım. Önümüzde çok güzel bir karşılaşma var. Bu maçtan alınacak puan ya da üç puan bizim bundan sonraki dönemle alakalı geleceğe bakışımızı da değiştirir. Alınacak galibiyet kadronun özgüvenini tavan yaptırır." şeklinde konuştu.

Rakiplerinin, cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağını ve bu fırsatı değerlendirmek istediklerini kaydeden Ertuğrul Sağlam, "Yarınki maçta sadece bizim taraftarımız statta olacak bunu avantaja çevirmek istiyoruz. Bu maçtan sonra kendi saha ve seyircimizin önündeki Gençlerbirliği maçına moralimiz üst düzeyde çıkmak istiyoruz. Galatasaray maçı her ne kadar seyircisiz de olsa zor olacaktır. Biz seyirciden yoksun olan rakibimiz karşısında bunu avantaja dönüştürmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

FUTBOLCULAR: ÜÇ PUANLA AYRILMAK İSTİYORUZ

Eskişehirsporlu futbolculardan Erman Kılıç da geçen hafta Konyaspor karşısında alınan galibiyetin önemli olması için Galatasaray maçından puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini dile getirdi.

Tecrübeli oyuncu, "Bu sene gerçekten iyi bir kamp sezonu geçirdik. Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı var. Konyaspor maçında aldığımız galibiyetin anlamlı olması için Galatasaray maçından puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz. Kendimize güveniyoruz. Hedeflediğimiz puanları alacağız." dedi.

Futbolculardan Ömer Şişmanoğlu ise kendilerini zorlu bir maçın beklediğini ve rakiplerinden çekinmediklerini buraya üç puan almak geldiklerini kaydetti.

Sezgin Coşkun da "Rakibimiz seyircisiz oynayacak. Biz de kazanmak isteyeceğiz. Lige iyi başlangıç yaptık. Bunu devam ettirmek istiyoruz." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri