Ertuğrul Sağlam: Farklı Bir Atmosferde Oyuncularımız Etkilenebilirdi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray'la 0 - 0 berabere kaldıkları maçta taraftarların oluşturacağı farklı bir atmosferin genç oyuncularını etkileyebileceğini söyledi.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray'la 0 - 0 berabere kaldıkları maçta taraftarların oluşturacağı farklı bir atmosferin genç oyuncularını etkileyebileceğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor'un değişimi yaşayan bir takım olduğunu belirterek, "Geçen sene sezona başlarken, ligin en yaşlı takımıydık. Sezon bittikten sonra takımı gençleştirmek istedik. Bu doğrultu da çoğu futbolcumuzu gönderdik. Yerine genç, dinamik gelecekten beklentisi olan ve Eskişehirspor'un bundan sonraki senelerdeki büyük hedeflerini kovalayacak kadronun alt yapısını oluşturmaya çalıştık. Bugün yaş ortalaması çok düşük, belki antrenmanlarda birkaç kere bir araya gelmiş bir defans kurgusuyla başladık. Bu ligi hiç tanımayan bu lige yabancı üç oyuncumuz da vardı." şeklinde konuştu.

Ertuğrul Sağlam, Galatasaray taraftarının tribünlerde olması halinde maçın nasıl sonuçlanabileceği şeklindeki soruya, "Güzel bir tespit. Galatasaraylı taraftarların oluşturacağı baskısıyla daha farklı bir atmosferde bizim genç grubumuz biraz daha olumsuz etkilenebilirdi. Belki de olumlu etkilenebilirdi. Maçtan önce oyuncularım bana 'keşke taraftarla oynasaydık' dediler. Bu atmosferler futbolcuları olumlu da etkileyebiliyor. Tabii ki olumsuz da etkileyebilirdi net bir şey söyleyemeyeceğim." cevabını verdi.

Maçın ilk yarısında ofsayt gerekçesiyle iptal edilen bir pozisyona itirazlarıyla ilgili de Sağlam, "Ofsayt pozisyonu net değil izlemek gerekiyor. Maçın atmosferinde biz de itiraz ettik. İzlediğiniz de net karar veremediğiniz bir pozisyonda hakemi suçlamamak lazım. Maç içinde itiraz ettik kimse kusura bakmasın." ifadelerini kullandı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri