Ertelenen Konya derbisi saat 13.30'da

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grup temsilcilerimiz Selçuklu Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor, Selçuklu Belediyesi Stadında saat 13.30'da karşı karşıya gelecek

Sezonun 2. yarısının ilk haftasına oynanması gereken ancak yoğun kar yağışı nedeni ile ertelenen karşılaşma 13.30'da oynanacak.

İlk yarı Sarayönü’nde son dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 kazanan ve 7. Grupta zirve yarışı içerisindeki yeşil-siyahlı konuk ekibin antrenörü Niyazi Kart, “Bizim hedefimiz belli. Ara dönemde üç oyuncu ile kadromuzu takviye ettik. Selçuklu Belediyespor, ligin iyi futbol oynayan takımlarından birisi ama, biz kazanmak için sahaya çıkacağız. Umarım Fair-Play çerçevesinde centilmence geçen bir maç olur. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısındaki hataları, bu sezon tekrarlamak istemiyoruz. Sarayönü Belediyespor’a yakışan 3. Lig’dir” dedi.

Selçuklu Belediyespor antrenörü Zekeriya İğdeli ise, “Selçuklu Belediyespor’un öncelikli amacı, ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Lig’de kalıcı olmaktır. Bu nedenle, özellikle sahamızdaki maçları kazanmak zorundayız. Deplasmanda Sarayönü Belediyespor ile oynadığımız ilk maçı, son dakikalarda kendi hatalarımızla kaybettik. Bu kez kazanmak ve rövanşı almak istiyoruz. Devre arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bunun semeresini alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

ZİRVE YARIŞI HIZ KAZANDI

Bölgesel Altyapı Ligi (BAL) 7. Grupta yer alan Konya takımları 14. hafta maçlarında umdukları sonuçları alamadılar. Sezona zirve hesaplarıyla başlayan Sarayönü Belediyespor haftayı Isparta deplasmanında İl özel İdare maçıyla geçirirken, sahadan 1-1’lik eşitlikle 1 puanla ayrıldı ve liderin oldukça gerisinde kaldı. Haftaya lider giren Kumluca Belediyespor konuk ettiği temsilcimiz Beyşehir Belediyespor’u farklı mağlup etti.

Sahadan 5-2 galip ayrılan Antalya ekibi puanını 31’e çıkartarak liderliğini sürdürdü. Zirvenin en yakın takipçisi Emirdağspor ise Konya’dan 3 puanla döndü. Selçuklu Belediyespor ile karşılaşan Emirdağspor sahadan 2-0’lık sonuçla galip ayrılarak puanını 29’a çıkartarak zirve takibini sürdürdü. Zirveye en yakın ekibimiz Sarayönü Belediyespor ise ertelenen 2 maçını kazanarak yeniden umutlanmak istiyor. 14. haftada alınan sonuçlar ise şöyle: Isparta Emrespor-Manavgat Belediyespor: 1-1 Demre Belediyespor-Ispartaspor: 2-0 Kumluca Belediye-Beyşehir Belediyespor: 5-2 Selçuklu Belediye-Emirdağspor: 0-2 Isparta İl Özel İdare-Sarayönü Belediyespor: 1-1 İhsaniye Belediye-Burdur Şeker: 0-0.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri