Ertekin: Zararı Biz Gördük, Fenerbahçe İle Galatasaray Ciyak Ciyak Bağırıyor

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Beşiktaş maçında Ersan'ın Sercan'a yaptığı faulün kırmızı kartlık bir hareket olduğunu belirterek, "Hafta içinde en büyük zararı gören takım biziz, Fenerbahçe ile Galatasaray ciyak ciyak...

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Beşiktaş maçında Ersan'ın Sercan'a yaptığı faulün kırmızı kartlık bir hareket olduğunu belirterek, "Hafta içinde en büyük zararı gören takım biziz, Fenerbahçe ile Galatasaray ciyak ciyak bağırıyorlar. Onlara ne oluyor, onu da anlamış değilim. Zararı gören biz, biz bağıramıyoruz, Fenerbahçe ile Galatasaray bağırıyor." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasını Beşiktaş mağlubiyetiyle kapatan Balıkesirspor, deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı. Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Ertekin, ilginç açıklamalarda bulundu. Beşiktaş maçında Balıkesirspor'un forvet oyuncusu Sercan'a Ersan tarafından yapılan faulün kırmızı kartlık bir hareket olduğunu söyleyerek, bunun üzerinden spor yorumcuları ile Fenerbahçe ve Galatasaray'a yüklendi. Son iki üç maçta takımda hücum yönünden artıya doğru bir gidiş olduğunu belirten Ertekin, "Bu eksiği, çalışarak tamamlayacağız. Oyuncularımın çoğu bu ligde yeniler, alışmaları çok kolay olmuyor. Son Beşiktaş maçında, rakibimizle aramızda futbol ve mücadele olarak çok büyük bir dengesizlik yoktu. Lider takımla ligin en altındaki takım arasında çok ciddi bir makas farkı yoktu. Önümüzdeki Rizespor maçında eksiklerimizi tamamlayıp bu maçtan puan veya puanlarla dönmeyi planlıyoruz." dedi.

Bir soru üzerine futbol yorumcularına sert tepki gösteren Ertekin, futbol programlarını takip etmediğini belirterek, "Onlar beni ilgilendirmiyor. Çok konuşuyorlar, çok biliyorlar. Bu ülkede üç tane takım var, dördüncü takım falan yok. Onlar üç tane takımı konuşurlar. Hafta içinde en büyük zararı gören takım biziz, Fenerbahçe ile Galatasaray ciyak ciyak bağırıyorlar. Yazarlar, çizerler, çok bilenler var ya, onlar bağırıyorlar. Kim gördü zararı? Ersan'ın pozisyonunu hatırlayın. Böyle bir şey olabilir mi? Sadece dışarıdan konuşuyoruz, gazel okuyoruz. Zararı gören biziz, onlara ne oluyor? Bunu anlamış değilim. Bu nedenle yorumcuları da çok fazla dikkate almıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ise geçen yıl lige başladıklarında spor kamuoyunun ligden düşecek dört takım arasında Balıkesirspor'un da ismini zikrettiğini belirterek, "Biz kendimizi biliyoruz. Yönetim, teknik heyet ve takım olarak ne yapacağımızı biliyoruz. Bu nedenle dışarıdan ne kadar çok saldırı gelirse gelsin tekrar kenetlenip yolumuza devam edeceğiz. Sene sonunda da, 'Balıkesirspor düşer' diyenlere en güzel cevabı vereceğiz." diye konuştu.

Öte yandan Balıkesirspor'un, milli maç sebebiyle lige verilen arada Bucaspor ile İzmir'de hazırlık maçı yapacağı belirtildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri