Ertekin: Yetenekli bir kadromuz var

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele veren Ereğli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele veren Ereğli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Antrenör Mustafa Çayır nezaretinde sabahları kondisyon ve topla çalışma yapan Yeşil-Beyazlılar öğleden sonra ise teknik taktik ağırlıklı idman yapıyor. Yoğun geçen antrenmanlarda oyuncuların ortaya koyduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürürken, antrenör Mustafa Çayır, zaman zaman oyuncularına hataları konusunda uyarılarda bulunuyor.

 

Yeni sezon hedeflerinin başarılı sonuçlar alarak Avrupa kupalarına gitmek olduğunu ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, "Bu yıl genç ve yetenekli oyunculardan oluşan bir kadro ile mücadele edeceğiz. Kadromuza yeni dahil ettiğimiz oyuncular takıma adepte sorununu aştı. Lig hazırlıklarımız sürüyor. Önemli bir eksiğimiz bulunmuyor. Hedefimiz yeni sezonda başarılı maçlar çıkartarak Avrupa kupalarına katılmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" dedi.

 

Konyalı iş adamlarından kulübe destek çağrısında bulunan Başkan Ertekin, "Ereğli Belediyespor Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Konyanın tek takımı. Sponsor sıkıntısı çekiyoruz. Konyalı ve Ereğli iş adamlarımızdan bu takıma sahip çıkmalarını bekliyoruz. Verecekleri destek ile ligde sorun yaşamayacağız" diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri