Ersöz: Hizmet eriyiz

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesi yöneticileri, Spor İl Müdürü Ömer Ersözü ziyaret ederek başarı dilediler

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesi yöneticileri, Spor İl Müdürü Ömer Ersöz’ü ziyaret ederek başarı dilediler. Karaman İl Müdürlüğü görevini sürdürürken, geçtiğimiz günlerde Konya İl Müdürlüğüne atanan ve görevine başlayan Ersöz’e hoş geldin diyen TSYD yöneticileri, kendisinin Konya’ya atanmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

TSYD Konya şube Başkanı Recep Çınar, Ömer Ersöz’ün Konya’ya atanmasının kendilerini sevindirdiğini, spor ailesi olarak Konya sporunu el ele vererek daha iyi seviyeye taşımak içini çalışacaklarını belirterek Ersöz’e başarı diledi. Çınar, Ersöz’ün bir Konyalı olarak Konya’ya atanmasının da Konya’yı tanıma açısından ayrı bir şans olduğunu, Konya’nın hem tesisleşme anlamında hem de sporcu yetiştirme ve yarışma anlamında önemli mesafeler alacağını sözlerine ekledi.

 

Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ise, Konya sporuna hizmet için yeterli tecrübeye sahip olduğunu ve elinde çalışmalarla ilgili gerekli verilerin bulunduğunu belirterek, açıklamasına şöyle devam etti.

 

“Konya sporunu daha ileriye götürmek için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Tesis olarak Türkiye’de ilk sıralarda yer alan Konya’ya yeni tesisler kazandırmak, sporcu sayısını artırmak için gereken yapılacaktır. Olimpik spor dallarında da yetenekli sporcuları Milli takımlara kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu bir hizmet yarışıdır. Bizde, spor camiasıyla bütünleşerek bu hizmeti en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu konuda da personelime güveniyorum. Onlarla birlikte bir çok başarılı hizmete imza atacağımıza inanıyorum.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri