Erşan Özden: Matab'ın Sorunlarını Çözmek İçin Canla Başla Çalışıyoruz

Manavgat Çevre Koruma Turizm Alt Yapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (MATAB) Başkanı Erşan Özden, turizm şehrinin sorunlarının çözümü için canla başla çalıştıklarını söyledi.MATAB yeni yönetimi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü...

Manavgat Çevre Koruma Turizm Alt Yapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (MATAB) Başkanı Erşan Özden, turizm şehrinin sorunlarının çözümü için canla başla çalıştıklarını söyledi.

MATAB yeni yönetimi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. MATAB Birlik Başkanı Özden, Başkan Sözen'i ziyaretinde birlik encümen üyeleri Ali Coşkun, Adem Uysal, Ayşe Çetin Önal, Hüseyin Erol ve Ünsal Çiviler'de hazır bulundu.

Özden, birlikteki sorunların giderilmesi için yeni yönetimin canla başla çalıştığını belirten Özden, MATAB'a destekleri için Sözen'e teşekkür ettiklerini kaydetti.

MATAB'ın Manavgat'a daha faydalı olabilmesi her türlü desteği vereceklerini vurgulayan Sözen, yeni yönetime çalışma hayatında başarılar dilediğini ifade etti.

Antalya bölgesinde turizme hizmet eden iki birlik bulunuyor. Bu birlikler MATAB ile Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB), mahalli seçimler sonrası Antalya Valiliği’nde gerçekleştirilen protokolle, GATAB, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antalya Su Ve Atık İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (ASAT) bünyesine geçmişti.

30 Mart mahalli seçimlerine kadar MATAB'ın başkanlığı ise aynı zamanda AK Parti Manavgat Belediye başkanı adayı olan Recep Barut yürütüyordu. Barut, 30 Mart mahalli seçimlerinde belediye başkanlığı yarışını kaybedince MATAB başkanlığıda düşmüş oldu.

Barut'un başkanlığının düşmesinin ardından haziran ayında yapılan seçimle CHP Manavgat Belediye Meclisi üyesi ve Belediye Başkan Vekili Erşan Özden MATAB başkanı seçilmişti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri