Erkek Burun Estetiği ve Kadın Burun Estetiği Farkı

Erkek Burun Estetiği ve Kadın Burun Estetiği Farkı

Burun organı, güzel bir yüz için belirleyici niteliktedir. Güzellikle bu kadar ilgili olan bir organın en çok tercih edilen estetik çeşitlerinden olması da bununla açıklanabilir. Estetik görünümün yanında ayrıca sağlık nedenleri ile de gerçekleştirilebilen burun ameliyatları aynı seans içerisinde birlikte de uygulanabilmektedir. Böylece sağlık nedenleri ile gerçekleştirilen burun ameliyatı sırasında estetik dokunuşlar da gerçekleştirilir.

Burun estetiği çeşitleri; burun küçültme, burun ucu estetiği, burun deliği estetiği, burun törpüleme ve kemerli burun estetiği olarak birbirinden ayrılır. Sağlık nedenleri ile gerçekleştirilen burun ameliyatları ise burun eti ameliyatı, burun kemiği eğriliği, deviasyon ameliyatı, sinüzit ameliyatı olarak ayrılmaktadır.

sadece kadınlar tarafından gerçekleştirilen bir ameliyat değildir. Günümüzde erkekler de burun estetiğine oldukça ilgi göstermekte. Gerçekleştirilen her 4 burun estetiğinden 1'i erkek burun estetiği için gerçekleştirilmektedir. Erkek burun estetiğini diğer burun estetiklerinden ayıran en büyük özellik elde edilen yeni burun görünümünün erkeksi görünümden uzaklaşmamasıdır. Bu durum da burun ucunun normalden fazla yukarı kaldırılmaması ile gerçekleşir. Bu açıdan erkek burun estetiği oldukça deneyim isteyen bir ameliyat çeşidi olarak fark yaratır.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiği fiyatları, uzman tarafından gerçekleştirilen muayene sonrasında verilebilmektedir. Her hastanın burun yapısının farklı olması ve gerçekleşecek burun estetiği ameliyatının derecesi burun estetiği fiyatını da doğrudan etkilemektedir. En sağlıklı görüş için doktorunuza danışmanız önerilir.

Burun Estetiği Sonrası

gerçekleştiği ilk gün hastanede geçirilir. Bu sürede hastanın durumu yakından takip edilir ve ertesi gün hasta taburcu edilir. 2 haftalık süre içerisinde burna eklenen tüm tampon ve benzeri etkenler çıkarılır ve hasta normal burun görünümünü kazanmaya başlar. İyileşme sürecinde belli zaman aralıklarında kontrole gidilmesi önerilir.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri