Ergene`de Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Tekirdağ’ın Ergene ilçesi genelinde başlatılan yol çalışmaları kapsamında Yeşiltepe Mahallesi`nde sürdürülen asfaltlama çalışmaları devam ediyor.İlçenin birçok yerinde asfaltlama çalışması gerçekleşti...

Tekirdağ’ın Ergene ilçesi genelinde başlatılan yol çalışmaları kapsamında Yeşiltepe Mahallesi`nde sürdürülen asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

İlçenin birçok yerinde asfaltlama çalışması gerçekleştiren Ergene Belediyesi ekipleri mahallelerin cadde ve sokaklarında asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Yolların yapılmadığı hiçbir mahalle kalmayacak anlayışıyla hizmet çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediye Başkanlığı olarak amacımız ilk aşamada alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturmak ardından da ilçenin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaktır. Bozulan yolların yapımına da belirlenen program dahilinde devam edeceğiz. Bozulan yolların yapım ve onarım çalışmaları tüm ilçe genelinde devam edecek. Ergenelilerin rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için hizmet çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri