Erence: Sorunumuz yok

Şekerspor teknik adam sorununu bu hafta içinde çözmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlıları Play-Offa taşıyan Kartalın ismi öncelik taşırken, alternatif olarak Bahattin Güneş düşünülüyor


TFF 2. lig temsilcimiz Şekerspor’da teknik direktör belirsizliği devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulüpte geçtiğimiz sezon ilk yarısının ortalarında göreve başlayan ve 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllık sözleşme yapılan teknik direktör İsmail Kartal’ın sağlık durumlarını öne sürerek Konya’ya gelişini geciktirmesi nedeniyle gündeme başka teknik adamları girdi. Şekerspor’da, İsmail Kartal’ın Konya’ya gelmesinin ardından kendisiyle masaya oturulacak ve sorun çözülecek. Kartal olmaması halinde ise ön plana çıkan ismin, Bahattin Güneş olduğu öğrenildi.
Türkiye Futbol Federasyonunun Ankara’da yapılan genel kuruluna katılan Şekerspor başkanı Yavuz Erence, teknik direktör ve transfer konularında açıklamalara yaptı. Teknik direktör İsmail Kartal’ın 2 yıllık opsiyonu bulunduğunu, bu nedenle kendisiyle yola devam etmek istediklerini belirten Erence, “Kartal ile sorunumuz yok. Kendisiyle iki yıl daha çalışmak isteriz. Ancak, henüz Konya’ya gelmedi. Hafta içerisinde gelmesini bekliyoruz. Masaya oturacağız ve anlaşmaya çalışacağız. Biz İsmail Kartal hocamızla devam etmek istiyoruz” diye konuştu.
Şekerspor Başkanı Yavuz Erence, lig ve transfer konularında da açıklamalar yaptı. Bu yıla maçların 15’ere takımlı 3 grupta oynanacağı ve grupların her bölgenin yer alacağı takımlardan oluşacağını belirtti.. Lig sonunda gruplarında birinci olan 3 takım Bank Asya 1. ligine terfi edecek.  İyi biri takım oluşturmak istediklerini ve hedeflerinin başa oynamak olduğunu da dile getiren Başkan Erence, sözlerini şöyle tamamladı. “Lig bu yıl daha çetin geçecek. Bu nedenle, kadromuzu koruyarak yapacağımız yeni takviyelerle güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz. Lige iyi başlar ve arayı açabilirsek sonunu getiririz ve hedefe ulaşırız.”
Yeşil-beyazlı yönetim teknik adam sorununu bir an önce çözerek yeni sezon planlamasına başlamak istiyor. Şekerspor’un İsmail Kartal’ın alternatifi olarak düşündüğü Bahattin Güneş, Türkiye futbol liglerinde birçok takım çalıştırdı. Geçtiğimiz sezon Adıyamanspor’u çalıştıran birçok takımdan transfer teklifi almasına rağmen Güneş’in Şekerspor’u, Konya’ya olan yakınlığı nedeniyle tercih ettiği belirtiliyor. Bank Asya 1.Lig’in kapısından dönen Şekerspor ile uzun vadede başarılı olmak isteyen tecrübeli çalıştırıcının, yeşil-beyazlı yönetimle yapacağı görüşmeden sonra transferi netlik kazanacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri