Erence: Kırılma noktasındayız

TFF 2. Lig 2. Grup temsilcimiz Konya Şekersporda Akhisar Belediye Gençlik maçının hazırlıkları bugün yapılacak antrenmanla sona erecek.
Yeşil-beyazlı ekip yarın sahasında konuk edeceği rakibini yenerek ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. Sezon başından beri galibiyet alamanın çok üzücü bir durum olduğunu artık bu maçta galip gelemleri gerektiğini ifade eden Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “ Yarın sahamızda oynayacağımız oynayacağımız Akhisar Belediye Gençlikspor maçı bizim için kırılma noktası diye düşünüyorum. Sezon başından buyana galibiyetle tanışamadık. Bu maçı kazanmak için camia olarak seferberlik ilan ettik. Galibiyet dışında bir sonucu düşünmemiz mümkün olamaz. Çünkü galibiyet dışındaki bir sonucu takımın şevkinin iyice kırılmasına ve mücadele gücünün düşmesine yol açar. Konsantrasyon eksikliğini yaratacak bu olaylar Şekerspor için ligin daha kötüye gitmesi demektir. Durumun bu hale gelmemesi için yönetim olarak elimizden gelen çabayı harcıyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın Şekerspor’un başarılı olması için ne gerekiyorsa yapılıyor. Yaplımaya da devam edecektir. Takımımız bu karşılaşmaya iyi hazırlanıyor. Bende bizzat antrenmanlara katılıyorum. Oyuncularımızın hırsı her zamankinden fazla. Maç kazanamamak onların daha fazla hırslanmasına neden olmuş. İnşallah yarın sahamızda oynayacağımız Akhisar maçında oyuncularımız hırsları ve tekniklerini birleştirerek sahada iyi bir oyun ortaya koyacaklardır. Zorlu maçta en büyük dileklerimizden birisi de şans faktörünün artık bizim tarafımıza geçmesi. Oynadığımız çoğu maçta iyi mücadele etmemize rağmen şanssızlığımızı bir türlü yenemedik. Sarıyer maçından bulduğumuz golleri Akhisar karşısında bulmak ancak yediğimiz gollerin hatalarını ise yapmak istemiyoruz. Oyuncularımıza güveniyorum. İyi bir ekibiz. Güçlü rakibimizi yenerek, ligdeki ilk galibiyetimizi alacağımıza ve şanssızlığımızı kırarak tırmanışa geçeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Kupa hakkında da konuşan Kulüp Başkanı Yavuz Erence ilk olarak Akhisar maçını düşündüklerini ifade etti Erence, “ İlk hedefimiz önümüzdeki Akhisar maçını kazanmak. Herkes galibiyete ne kadar ihtiyacımız olduğunu biliyor. Bu maçı atlattıktan sonra Turgutlu maçını düşüneceğiz. Türkiye kupasında da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Ancak lig bizim için daha önemli” ifadelerini kullandı

Konya Şekerspor’da hafif sakatlıkları bulunan kaleci Ziya ve genç oyuncu İshak’ın sağlkı durumlarının iyi olduğu ve teknik direktör İsmail Kartal’ın şans vermesi halinde Akhisar Belediye Gençlikspor karşısında forma giyebilecekleri bildirildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri