Erence: İyi ekip olduk

Bolu kampına devam eden yeşil-beyazlılar, özel turnuvanın 2. maçını yarın Sakaryaspor ile yapacak. Kulüp Başkanı Erence, Cabanın isabetli bir transfer olduğunu ve iyi bir ekip kurduklarını söyledi

TFF 2. Lig 2. Grup temsilcimiz Konya Şekerspor, Bolu Gerede kampına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz gün Adıyamanspor’u 4-2 mağlup ederek tüm sevenlerini memnun eden yeşil-beyazlılar, dünü çift idmanla kapattı. Sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapan Şekerspor, öğleden sonra yaptığı teknik ve taktik ağırlıklı çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü. Bugün tek idman yapacak olan yeşil-beyazlılar, yarın Adıyamanspor turnuvasında karşılaşacağı Sakaryaspor maçı için dinlenmeye geçecek.

Konya Şekerspor, Bolu kampının ikinci etabındaki 2. hazırlık maçını yarın saat 18.00’de Sakaryaspor ile oynayacak. Yeşil-beyazlılar, Sakarya maçının hazırlıklarını günde yaptığı çift idmanla sürdürüyor. Temsilcimiz Sakarya maçının ardından önümüzdeki pazartesi günü de Gebzespor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizde kampın mükemmel geçtiği ve herhangi bir sakat oyuncunun bulunmadığı bildirildi.
Adıyaman karşısında ortaya koyduğu performans ve aldığı skorla göz dolduran Yeşil-beyazlıların Sakaryaspor maçına da Ziya, Kader, Engin, Onur, Turgay, Samet Gören, Serkan, Ahmet Turan, Murat, Cafercan ve Muhammet Reis 11’i ile çıkması bekleniyor. Ayrıca temsilcimizin yeni transferi Gökhan Caba, teknik heyetin görev vermesi halinde bu karşılaşmada forma giyebilecek.
Öte yandan Boluspor’un tecrübeli stoperi Gökhan Caba’yı bir yıllığına renklerine bağlayan Yeşil-beyazlılar, takıma kazandırdığı bu futbolcu ile transfer dönemine nokta kaymayı düşünüyor. Yeşil-beyazlı yönetim kurulu, Adıyamanspor turnuvasının sona ermesi ile birlikte teknik heyetin vereceği rapora göre transferi şekillendirecek. Temsilcimizin son transferi Gökhan Caba, 1982 İstanbul doğumlu. Yetenekli futbolcu Caba, Boluspor forması giymeden önce Bakırköyspor, İstanbulspor, Fatih Karagümrük, Kasımpaşa ve Malatyaspor'da mücadele etti.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bolu kampında işlerin yolunda gittiğini ve tüm takımdan memnun olduğunu söyledi. Takıma kazandırılan son transferin oldukça memnuniyet verici olduğunu dile getiren Kartal; “Gökhan, kariyeri belli olan kaliteli bir futbolcu. Takıma faydalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca geçtiğimiz gün oynadığımız Adıyaman maçında iyi bir futbol ortaya koyduk ve bunun karşılığını da 4-2’lik skorla aldık. Ayrıca futbolcularımın çabası ve ortaya koydukları kaliteli futbol gelecek için bize umut verdi. İnşallah lige kadar hazır duruma geleceğimizi ve iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise hazırlık maçlarının lig için ölçü olmayacağını, ancak takımın genel gidişatından memnun olduğunu söyledi. Yeni sezon öncesi yapılan transferlerle takımı biraz daha gençleştirdiklerini, ayrıca Gökhan Caba transferi ile de daha kaliteli bir ekip olduklarını ifade eden Erence; “Konya Şekerspor sezon başlamadan bir hedef koydu, o da Bank Asya 1. Ligi. Temkinli konuşmakta yarar var, bu hedefimize ulaşabilmek için çok çalışmak zorundayız. Bunu zaman gösterecek, şu anda genel anlamda takımın gidişatından memnunum. Hazırlık maçları serimiz sürecek, bundan sonraki rakiplerimizle de başa baş mücadele edecek güçteyiz. Önemli olan özel müsabakalarda değil, ligde kendimizi gösterebilmektir” dedi.
ÖMER ALİ ŞAHİNER GÖZ DOLDURDU
Öte yandan Şekersporlu Ömer Ali Şahiner’in de forma giydiği 18 Yaş Altı A Genç Milli Futbol Takımı, özel maçta Finlandiya’yı deplasmanda 2-0 yendi. Teknik direktörlüğünü Abdullah Ercan’ın yaptığı genç millilerin, başkent Helsinki’deki Eerikkila Sports Institute Stadı’nda yapılan karşılaşmada gollerini, 25. dakikada Muhammed Demir ve 55. dakikada Gökay Işıtan kaydetti. Zorlu karşılaşmada ilk 11’de forma giyen Ömer Ali, futbolu ile beğeni kazanırken, milli takım Finlandiya ile bugün bir karşılaşma daha yapacak. Milliler Cuma günü ülkeye dönecek. Ömer Ali’nin ise aynı gün Bolu kampına katılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri