Erence: 3 puan bizi rahatlatır

TFF 2.Lig 3.Grupta zirve iddiasını sürdürmek için Pazar günü Maltepespor deplasmanında 3 puan arayacak temsilcimiz Şekerspor, bu maçın provasını bugün Recep Konuk Tesislerinde çift kale maçla yapacak.
Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları devam eden Serkan ve Ferhat ile cezalı Emirhan’ın dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor.Zeytinburnuspor maçını kaybettikten sonra Maltepespor maçında ikinci bir şok yaşamak istemeyen oyuncuların Maltepespor maçına büyük önem verdikleri, bu maçta 3 puandan başka bir şey düşünmedikleri ifade edildi.

Temsilcimiz İstanbul Maltepe’ye Cumartesi sabahı 9:00 uçağıyla hareket edecek. Kafile başkanlığını kulübün mali işlerden sorumlu asbaşkanı Veysel Yarar yapacak. Yeşil-beyazlılar burada Elit Hotel’de konaklayarak maç saatini bekleyecek.Deplasmanda oynadığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen, rakip filelere 7 gol atarken, kalesinde 1 gol gören temsilcimiz bu seriyi Maltepespor karşısında da devam ettirmek istiyor. Maltepespor’un da klasman grubuna iyi bir çıkış yaparak başlaması ve zirve iddiası içinde olması hafta sonu gözleri bu maça çevirecek. Alibeyköyspor dışında kalan 8 takımın bir yandan ligde kalmak, bir yandan zirve iddiasını devam ettirdikleri grupta, Maltepespor-Şekerspor maçına gruptaki dengeleri değiştirecek maç olarak bakılıyor.

Klasman grubunda ikinci sırada yer almalarına rağmen aslında hiç rahat bir konumda bulunmadıklarını belirten Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Maltepespor karşısında alınacak 3 puanın kendilerini rahatlatacağını söyledi. Ligde sekizinci sırada yer alan Etimesgut Şekerspor ile aralarında 5 puanlık bir fark bulunduğunu vurgulayan Erence, “Maltepespor deplasmanından puan ya da puanlarla döndüğümüz takdirde daha fazla rahatlarız. Umarım Pazar günü istediğimizi alırız” diye konuştu.

KARTAL: EN ZOR DEPLASMANIMIZ

Alibeyköyspor maçı için “ligdeki en zor maçımız” değerlendirmesinde bulunan Teknik Direktör İsmail Kartal, Maltepespor maçının da ligdeki en zor deplasmanlarından biri olduğunu söyledi. Maltepespor’un kendileri gibi müthiş bir çıkış yakaladığını vurgulayan Kartal, “iyi bir takıma karşı oynayacağız. Tek hedefimiz Konya’ya puan ya da puanlarla dönmek” diye konuştu. Takımda havanın çok iyi olduğunu, öğrencilerinin Maltepespor karşısında alınacak bir galibiyetle Zeytinburnuspor maçını unutturmaya çalışacaklarını belirterek, “Çok zor bir maç bizi bekliyor. Bu grupta adeta zirvede taşları yerinden oynatacak bir karşılaşma. Kazanmak için gideceğiz, bir puanla dönersek bunu kayıp olarak görmem. Maltepespor bizim gibi müthiş bir seri yakaladı. Onlarda kazanarak zirve iddialarını sürdürmek isteyecekler, zirve hesaplarının dışında kalmak istemeyeceklerdir. Biz akıllı ve sakin oynayarak galibiyetle dönmenin yollarını arayacağız. Bu maçı kazanmayı çok istiyoruz” diye konuştu.

ÖMER ALİ GÖZ DOLDURDU

Şekerspor’da sergilediği mücadeleyle başta Fenerbahçe olmak üzere birçok süper lig kulübünü peşinden koşturan Ömer Ali milli takımda da fırtına gibi esti, oynadığı futbol ve attığı gollerle parmak ısırttı. Milli takım formasıyla Çek Cumhuriyeti ve Hollanda maçlarında ilk 11’de forma giyen Ömer Ali, Norveç karşılaşmasında ise son 20 dakika oyuna dahil oldu.1-1 biten Çek Cumhuriyeti maçında 90 dakika forma giyen Ömer Ali, 2-2 sona eren Hollanda maçında ise 77.dakikada gol atma başarısını gösterdi. La Manga turnuvasında milliler, Çek Cumhuriyeti’nin ardından ikinci olurken, kuşkusuz bu başarıda Ömer Ali’nin de katkısı büyüktü. Hafta başında Maltepespor maçının hazırlıklarına katılan Ömer Ali, Kartal’ın görev vermesi halinde zorlu maçta forma giyebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri