Erence, 3 maçtan 9 puan bekliyor

TFF 2.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Şekerspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Kırıkkalespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kırıkkale maçıyla Klasman maçları perdesini açacak olan yeşil-beyazlılarda bu karşılaşmanın hazırlıkların dün çift idmanla sürdürdü. Yeni transferlerin takıma alıştığının görüldüğü çalışma sonrası oyuncuların Kırıkkale maçının kazanılması için teknik direktör İsmail Kartal’a galibiyet sözü verdikleri bildirildi. Öte yandan Körfez Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında kırmızı kart gören Kenan Başkan ve bu karşılaşmada hakeme itiraz eden Kartal, Kırıkkalespor ve 3.haftada yeşil-beyazlıların evinde oynayacağı Kırşehir takımdaki yerini alamayacak. Şekerspor’un tecrübeli çalıştırıcısı zorluk derecesi yüksek bu iki maçta oyuncularına tribünden direktif verecek.

ŞEKER’İ ZORLU MAÇLAR BEKLİYOR
İkinci yarı perdesini Kırıkkalespor deplasmanıyla açacak yeşil-beyazlılar seyircisinin karşısına 29 Ocak 2009’da Kırşehirspor maçıyla çıkacak. TFF 3.Lig’deki performansının aksine bu sezon evde başarılı sonuçlar almakta zorlanan yeşil-beyazlılar Mersin İdmanyurdu maçıyla birlikte Konya’da oynadığı karşılaşmalarda iyi bir seri yakalamıştı. İlk yarıda istikrarsız sonuçlar alan özellikle aldığı beraberliklerle dikkat çeken temsilcimiz 5 karşılaşmadan ise sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Pazar günü ilk yarının açılış maçında yendiği Kırıkkale’yi bir kez daha mağlup etmenin yollarını arayacak temsilcimiz Kırıkkale ile birlikte oynayacağı 3 karşılaşmadan 9 puan bekliyor. Grupta ilk hafta maçları oynandıktan sonra bir maç eksiğiyle 27 puanla 4.sırada bulunan yeşil-beyazlılar Kırıkkale’yi yenmesi halinde gizli liderlik avantajını da sürdürmüş olacak.
Kırıkkale deplasmanından sonra Kırşehir’i konuk edecek temsilcimiz ardından Alibeyköy deplasmanına gidecek. Lige deplasmanlarla başlayacak yeşil-beyazlılar bu maçları kazanarak avantajını sürdürmek istiyor.
ERENCE: 3 MAÇTA 9 PUAN ALIRIZ
Şekerspor’un ilk yarıda başarısız sonuçlar aldığı birçok maçtan sonra ağzını bıçak açmayan Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Kırıkkale, Kırşehir ve Alibeyköy maçlarından 9 puan alabileceklerini söyledi. 9 puan fikrinin kendisine ait olduğunu, takımda böyle bir güç gördüğü için böyle bir yorum yaptığını ifade eden Erence, “İlk yarıda iyi bir seri yakaladık. Bu seriyi devam ettirmemiz gerekiyor. Transferlerimiz takıma alıştı, ben önümüzdeki 3 karşılaşmadan 9 puan bekliyorum. Bu grupta birinciliği hedefliyoruz. Takımın performansı ortada. Hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz ama biz de grubun iyi takımlarından birisiyiz” diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri