Eren: Takımımızı İlk Maçında Başarılı Buluyorum

Süper Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor’un Kulüp Başkanı Ziya Eren, Trabzonspor karşısında takımlarının başarılı olduğunu söyledi. Eren, ilk kez 11 futbolcunun 90 dakika birlikte oynadığını hatırlatarak, "Geçen yıla göre çok...

Süper Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor’un Kulüp Başkanı Ziya Eren, Trabzonspor karşısında takımlarının başarılı olduğunu söyledi. Eren, ilk kez 11 futbolcunun 90 dakika birlikte oynadığını hatırlatarak, "Geçen yıla göre çok iyiyiz. Takım olarak ligde çok iyi bir yere geleceğimize inanıyorum." dedi.

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, takımının ligdeki ilk maçını değerlendirdi. Takım oyuncularının sergiledi oyundan memnun olan Eren, her maça netice olarak üç puan için çıktıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Trabzonspor karşısındaki ilk maçında üç puan kısmet olmadı. Maçın tekrarını izledik. Oyun hakimiyetinin bizde olduğu ve topa daha çok sahip olan takım bizim takımımızdı. Ama bunu gole dönüştüremedik. Trabzonspor karşısında oynayan ilk 11 oyuncumuz ilk kez bir arada 90 dakika geçirdi. Elbette hazırlık dönemi oldu. Hazırlık maçları oldu. Ama bu 11 hiçbir zaman 90 dakika bir arada oynamadı. O nedenle kimsenin tereddüttü olmasın. Takımımız iyi ilerliyor. Geçen yıla göre çok iyiyiz. Trabzonspor’a göre iç ve dış sahada aldığımız sonuçları görürsek, değerlendirirsek rakip karşısında 1 puan aldık. 1 puana hem üzülüyor hem seviniyoruz. Çünkü galibiyet alabilirdik."

Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile sürekli görüştüklerini ve değerlendirme yaptıklarını aktaran Ziya Eren, şuan mevcut kadrolarının geçen yıla göre çok kuvvetli olduğu ve kuvvetli bir yedek kulübesi olduğunu dile getirdi. Eren, "Kulübemizdeki birçok futbolcu başka takımın ilk 11’inde, bizim ilk 11’de oynayacak seviyede. İnşallah Erciyesspor ligi çok iyi güzel yerde bitirir. Sakatlıklardan hakem hatalarından uzak güzel bir lig diliyorum." diye konuştu.

PASSOLİG BAŞINDAN BERİ BAŞLI BAŞINA BİR SIKINTI

Ziya Eren, Trabzonspor maçında taraftar ilgisinin azlığı ve passolig ile ilgili taraftarın yaşadığı sıkıntıların hatırlatılması üzerine, passoligin başlı başına bir sıkıntı olduğunu dile getirdi.

"Savunmanın bir tarafı da yok" diyen Eren, "Kulüp olarak bizim bütçemizde hiçbir zaman saha, stat gelirimiz olmadı ve yok. Çünkü biz üstte koyarak harcıyoruz. 14 kulüp passoligden dolayı bir bedel aldı. Bunu inkar etmiyoruz. Ama hiçbir zaman tasvip etmediğimizi söyledik. Sporda şiddetin önleneceği bir mekanizma olarak devreye sokuldu. Ben Anadolu takımlarından 14’ünde hiçbirinde şiddetin olduğuna inanmıyorum. Bunlar bahane. Hatadan dönmekte erdemdir. Ama zor gözüküyor."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri