Ereğlispor Türk Telekoma hazır

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde düşmeme mücadelesi veren yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor 16. hafta maçında yarın Vakıfbank Türk Telekom ile iç sahada oynayacağı maçla geçirecek

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde düşmeme mücadelesi veren yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor 16. hafta maçında yarın Vakıfbank Türk Telekom ile iç sahada oynayacağı maçla geçirecek. Geçtiğimiz hafta sahasında üst üste iki maç oynayan ve bu maçların ilkinde Galatasaray’a 3-0, ardından ise Fenerbahçe’ye 3-1 yenilerek galibiyet hasretini dindiremeyen yeşil-beyazlılar yarın ise şampiyonluğun bir diğer adayı Vakıfbank ile karşılaşacak. Hazırlıklarını son aşamaya getiren ekibimizde tek düşünce güçlü rakip karşısında başarılı olmak ve haftanın sürprizine imza atmak. Zorlu müsabaka yarın saat 13.30’da başlayacak ve Ereğli Spor Salonu’nda oynanacak.

Ligde üst üste mağlubiyetler alarak kötü günler geçiren Ereğli Belediyespor, Vakıfbank maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır, birbirinden güçlü rakiplerle ard arda yaptıkları maçlarda kayıp yaşadıklarını belirterek, “Ligde Zor günler geçiriyoruz. Üst üste aldığımız mağlubiyetler moral yönünden de bizi etkiledi. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Vakıfbank karşılaşması bizim açımızdan çok önemli. Bu maçı kazandığımız takdirde hem kötü gidişe son vereceğiz hem de moral bulmuş olacağız” dedi.

Ligin 15. haftasında Fenerbahçe’ye yenilen temsilcimiz Ereğli Belediyesi set averajı ile 7. sıradan, 10. sıraya indi. Ekonomik nedenlerle 3 sporcusunun başka kulüplere gitmesiyle gençlerle mücadelesini sürdüren MKE Ankaragücü 9 puanla ligin sonunda yer alıyor. Ligde kalması ise mucize olarak görülüyor. Ligin 16. haftasında oynanacak olan maçların programı ise şöyle: 11 Şubat Cumartesi: 13:30 Vakıfbank Türk Telekom-Ereğli Belediye (Ankara) 17:30 Pursaklar Voleybol İhtisas-IBA Kimya TED Kolejliler (Ankara Pursaklar) 12 Şubat Pazar: 13:00 Ankaragücü-Eczacıbaşı VitrA (TVF Başkent) 15:00 Fenerbahçe Unıversal-İller Bankası (İstanbul Burhan Felek) 18:00 Galatasaray-Nilüfer Belediye (İstanbul Burhan Felek).

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri