Ereğlispor Nilüfer maçına bileniyor

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, kötü gidişi sürdürdü

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, kötü gidişi sürdürdü. Kendi salon ve seyircisi önünde geçtiğimiz gün Eczacıbaşı Vitra ile karşılaşan yeşil-beyazlılar zorlu rakibine 3-1 mağlup oldu. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Ereğlispor ilk seti 25-22 kazanarak 1-0 öne geçti. Ancak ikinci seti 25-13, üçüncü seti ise 25-19 kaybederek 2-1 geriye düştü ve son sete moralsiz çıktı. Seti 25-18 kaybederek evinde bir yenilgi daha almış oldu. Toplam 100 dakika süren karşılaşmada Ereğli Belediyespor, Emel, Sinem, Antonina, Ebru, Nadezhda, Ezgi Kapdan (Ezgi Aslan, Ayça, Melehat, Merve) ile mücadele etti.

MKE Ankaragücü’nü mağlup ederek kötü gidişe dur diyen ancak sahasında üst üste iki kayıp yaşayan ve düşme korkusu içine giren Ereğli Belediyespor’da gözler yarın deplasmanda oynanacak olan Nilüfer Belediyespor maçına çevrildi. Geçtiğimiz gün kendi evinde Eczacıbaşı’na mağlup olan Yeşil-Beyazlılar ara vermeden bu zorlu maçın hazırlıklarına başladı. Nilüfer Belediyespor maçını bugün tamamlayacak olan temsilcimiz daha sonra karayolu ile Bursa’ya giderek kampa girecek. Nilüfer Belediyespor maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır, “Zor günler geçiriyoruz. Bu hafta deplasmanda Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacağız. Hedefimiz bu maçı kazanarak kümede kalma adına rahat bir nefes almak” dedi.

Lig’de 20. hafta maçlarının ardından Fenerbahçe Universal, namağlup liderliğini korudu. Ligde normal sezonun bitimine 2 hafta kala rakipleriyle arasındaki puan farkını koruyan Fenerbahçe Universal, yoluna kayıpsız devam ediyor. Bu hafta sahasında başkent ekiplerinden İBA kimya TED Kolejliler’i 3-0 yenen sarı-lavicertli takım, gençler liginden gelen puanla birlikte 61.60 puana ulaştı. Deplasmanda Ereğli Belediye’yi 3-1 Ezacıbaşı VitrA 55.20 puanla 2., sahasında Pursaklar Voleybol İhtisas’ı 3-0 yenen Vakıfbank Türk Telekom ise 50.30 puanla 3. sırada yer aldı.

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde alınan sonuçlar şöyle: Vakıfbank Türk Telekom-Pursaklar Voleybol İhtisas: (3-0) İller Bankası-Nilüfer Belediyesi (3-1) Ereğli Belediyesi-Eczacıbaşı VitrA (1-3) Fenerbahçe Universal-İBA Kimya TED Kolejliler (3-0) Ankaragücü-Beşiktaş (0-3) Galatasaray-Yeşilyurt (3-0). 21. hafta maç programı ise şöyle: Yarın: 14.00 Pursaklar Voleybol İhtisas-Fenerbahçe Universal, 16.00 İBA Kimya TED Kolejliler–Ankaragücü, 16.00 Nilüfer Belediye-Ereğli Belediye, 16.00 Yeşilyurt-Vakıfbank Türk Telekom, 17.30 Eczacıbaşı Vitra–Galatasaray. 11 Mart Pazar: 15.30 Beşiktaş-İller Bankası.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri