Ereğlispor İller Bankasına hazır

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ligin 19. haftasında İller Bankası ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek
Ankaragücü galibiyeti ile moral bulan ve çalışmalarını hafta başından itibaren devam ettiren yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı. Tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Ereğli Belediyespor’un tek hedefi evinde kazanarak iyi bir çıkış yakalamak.
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 18. hafta karşılaşmaları geçtiğimiz gün oynanan bir maçla tamamlandı. Maçlarının ardından Fenerbahçe Universal, namağlup liderliğini korudu. Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final rövanş maçında Azerbaycan takımlarından Rabita’yı hem sahasında hem de deplasmanda 3-0 yenerek dörtlü finallere yükselen sarı-lacivertli ekip, ligde de yoluna kayıpsız devam ediyor.
18. hafta maçında sahasında Nilüfer Belediye’yi 3-0 yenen Fenerbahçe Universal, gençler liginden gelen puanla birlikte 55.60’a ulaştı ve ilk sıradaki yerini korudu. Deplasmanda İller Bankası’nı 3-0 yenen Eczacıbaşı VitrA’nın 2. sıradaki yeri değişmezken, geçen haftanın 3’üncüsü Galatasaray, bu hafta 4. sıraya geriledi. Sahasında başkentin başarılı temsilcisi İBA Kimya TED Kolejlilere 2 set veren ve haftayı 2 puanla kapatan sarı-kırmızılı takım, bu hafta 43.50 puanla 4’üncü sıraya düştü.
Beşiktaş’ı 3-0 yenen Vakıfbank Türk Telekom bu hafta 3. sıraya yükseldi. Galatasaray ile aynı puana sahip olan Vakıfbank Türk Telekom, gençler liginden gelen puanının yüksek olmasının avantajını yaşadı. Gençler liginden en yüksek puanı alan takım olma özelliğini taşıyan ekip, 44.30 ile 3. sırada yer aldı. Ligin 5. sırasında, bu hafta Galatasaray karşısında müthiş bir mücadele sergileyen, ancak maçtan 3-2 mağlup ayrılarak haftayı 1 puanla kapatan İBA Kimya TED Kolejliler yer alıyor. Ligde 19. hafta programı şöyle: Bugün: 16.00 Nilüfer Belediye–Ankaragücü 17.30 Eczacıbaşı VitrA–Yeşilyurt Yarın: 13.30 Ereğli Belediye-İller Bankası 14.00 Beşiktaş-Fenerbahçe Universal 14.30 İBA Kimya TED Kolejliler-Vakıfbank Türk Telekom 16.00 Pursaklar Voleybol İhtisas-Galatasaray.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri