Ereğlispor hız kesmedi

Ereğli, yeni sezonda da yoluna baş antrenör Mustafa Çayır ile devam edecek. Yeşil-beyazlılar Fenerbahçeden Merve Tanıl, TED Kolejinden Ezgi Kapdan ve eski oyuncuları Emel Çelikpazı Kaplan ile anlaşt
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig temsilcimiz Ereğli Belediyespor, yeni sezonda da yoluna baş antrenör Mustafa Çayır ile devam edecek. Yeşil-beyazlılar transfere de hızlı bir giriş yaparak Fenerbahçe’den Merve Tanıl, TED Koleji’nden Ezgi Kapdan ve eski oyuncuları Emel Çelikpazı Kaplan ile anlaştı. Sezonun bitmesiyle birlikte sessizliğe bürünen ve önceki güne kadar herhangi bir hareket gözlenmeyen Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bir anda hareketlendi ve önce baş antrenör Mustafa Çayır’la tekrar anlaştı.
Ardından transfer taarruzuna başlayan yeşil-beyazlılar Fenerbahçe’nin genç pasörü Merve Tanıl, TED Kolej’in deneyimli pasörü Ezgi Kapdan ve eski oyuncuları Emel Çelikpazı Kaplan ile anlaşmaya vardı. Ereğli Belediyespor, Rus asıllı bir Bulgar oyuncuyla da her konuda söz kesti. Bu oyuncunun hafta içerisinde Ereğli’ye gelerek imza atması bekleniyor. Kulüp Başkanı Fethi Ertekin yaptığı açıklamada, “Geçen sezon bin bir zorluk içerisinde ligi tamamlayabilmiş, ancak kısıtlı kadromuza rağmen 1. Lig’e tutunmayı başarmıştık. Şu anda Konya’nın en üst düzey liglerde yer alan tek takımıyız. Ne yazık ki, hiçbir destek alamıyoruz. Sadece belediye imkanlarıyla bu işi götürme çabası içerisindeyiz ama, bu da belli bir noktaya kadar gider. Transfer ateş pahası, hangi oyuncuya el atmaya kalksanız fiyatı birdenbire artıyor. Buna rağmen şu ana kadar üç yerli, bir de yabancı oyuncuyla anlaştık. Hedefimiz ise geçen sezon şanssız şekilde kaçırdığımız Balkan şampiyonasını Ereğli’ye getirebilmek. İnşallah oluşturacağımızı güçlü kadroyla ilk beş arasında yer alacağız. Yabancı oyuncu konusu da lig başlamadan çözülecek. Tek derdimiz taraftar desteği” diye konuştu.
Öte yandan yeşil-beyazlı takımın baş antrenörü Mustafa Çayır’ın önceki gün Ereğli’ye gelerek bir yıllık sözleşmeye imza attığı öğrenildi. Yabancı transferlerin tamamı Çayır’ın onayından geçerken, deneyimli teknik adamın geçtiğimiz sezonki yabancılardan sadece Toniyi istediği öğrenildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri