Ereğlispor havlu attı

Play-Off çeyrek final ikinci maçında deplasmanda Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom’a 3-0 yenilen Ereğli’de üzüntü haktim. Temsilcimiz gelecek sezon için çalışmalar yapacak

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında deplasmanda Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ile karşılaşan Ereğli Belediyesi rakibine 3-0 yenildi ve Play-Off’lara veda eden taraf oldu. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmada temsilcimiz setleri 25-13, 25-22, 25-13 kaybetti.

Vakıfbank Güneş Sigorta karşısında ellerinden geleni yaptıklarını ancak sonuca gidemediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar” Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom maçında elimizden geleni yaptık ancak olmadı. Bizim için artık önümüzdeki sezon önemli. Gelecek sezon güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmek istiyoruz. Bunun içinde çalışmalarımıza başladık. Gelecek sezon inşallah ligi daha iyi yerlerde tamamlarız” dedi.
TAYLANDLI’DAN OPRUKÇUYA VEDA ZİYARETİ
2008-2009 sezonundan bu yana Ereğli Belediyespor Bayan voleybol takımında başarı ile mücadele eden Pleumjit Thinkaow ve Malikla Kanthog ile Tayland Milli Takımı kaptanı Wilavan Apinyapong ve Milli Takım Masörü Sornsawan Sirisetthachok Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu ziyaret ettiler. Bayan Voleybol takımının elde ettiği başarılarda büyük paya sahip olan Taylandlı voleybolcuları bir kez daha tebrik eden Başkan Oprukçu, “Yaptığınız işin hakkını fazlası ile veriyorsunuz sizleri gelecek yıllarda da takımımızda görmek bizleri mutlu edecek. Zaten sizlerde 3-4 yıldır Ereğli’desiniz artık sizlerde birer Ereğlili oldunuz. Ereğli halkıyla kaynaştınız. Bundan sonraki hayatınızda sporda elde ettiğiniz bu başarılarınızın sürmesi en büyük dileğimdir. Önümüzde ki yıl yine takımımızda kalmanızı arzu ediyoruz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri