Ereğlispor derbide coştu

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta oynanan Konya derbisini akşehirspor’u evinde 4-1 yenen ereğlispor kazandı. Yeşil-beyazlı ekip ilk yarıda 1-0 yenildiği rakibine gol yağdırdı

Bölgesel Amatör Lig 5 Grup’ta ertelenen Akşehirspor- Ereğlispor karşılaşması oynandı. Adeta gol düellosuna sahne olan maçta Ereğlispor, Akşehirspor’u 4-1 yendi. Maça iyi başlayan Ereğli ekibi karşılaşmanın 13. dakikasında Muhammet Özdemir’in ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. İyi oyununu sürdüren Ereğlispor, 26 ve 44 dakikalarda Ferhat’ın attığı gol ile ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. Akşehirspor’da 28. dakikada Nuri direk kırmızı kart gördü. 75. dakikada Ereğlispor’da yine sahneye Muhammet Özdemir çıktı. Muhammed farkı 4-0 yaptı. Karşılaşmanın skorunu belirleyen golü ise Akşehirspor’dan Eşref kaydetti.  

PUAN FARKI 1’E İNDİ

Ereğlispor deplasmanda akşehirspor’u 4-1 yenerek puanını  21 yaptı ve 22 puanlı Akşehirspor’un ardından 6. Sıraya yerleşti. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk yarısındaki maçta rakibine 1-0 yenilmişti.  Ereğlispor bu maçta rövanşı alırken bu sezonki  deplasman başarısına bir yenisi daha eklemiş oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri