Ereğlispor, Beşiktaş’ı konuk ediyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde heyecan bugün oynanacak dört karşılaşma ile devam edecek.

Ligdeki ilk sezonunda başarılı bir grafik çizen temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş’ı konuk edecek. Ereğli Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan ve çekişmeli geçmesi beklenen karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Galatasaray’a boyun eğen yeşil-beyazlı temsilcimiz, Beşiktaş’ı evine eli boş göndererek yeniden galibiyetle buluşmayı hedefliyor.

Ereğli Belediyespor dün son çalışmasını yaparak, tesislerde kampa girdi. Yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmazken, camia galibiyette birleşti. Ereğli Belediyespor Ahmet Ata Onar, Beşiktaş maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, “Beşinciliğimizi korumak için bu maçı kazanmak istiyoruz. Galatasaray karşısında şanssız bir yenilgi aldık. Taraftarımızın da desteğiyle bugün salondan mutlu ayrılacağız” dedi.
Öte yandan ligde bugün Ereğli Belediyespor-Beşiktaş maçının yanı sıra üç maç daha oynanacak. Lig ikincisi Türk Telekomspor evinde orta sıralardaki Galatasaray’ı konuk edecek. Mücadele 14.00’de başlayacak. Zirve takipçilerinden Eczacıbaşı Zentiva sahasında son sıradaki Gazi Üniversitesi ile karşılaşacak ve mücadele 16.30’da oynanacak. 13.00’deki diğer maçta ise Fenerbahçe Acıbadem ile Karşıyaka DYO İstanbul’da karşılaşacaklar. Yarın 17.30’da oynanacak maçta da Nilüfer Belediyespor ile İller Bankası kozlarını paylaşacaklar.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri