Ereğli’nin zor sınavı

Yeşilyut galibiyeti ile moral bulan Ereğli Belediyespor, bugün kendi salon ve seyircisi önünde Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor. Temsilcimizin tek hedefi alacağı galibiyetle Play-Off’a kalma şansını artırmak

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde son iki haftada aldığı galibiyetlerle çıkış yakalayan temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde saat 14.30’ta Başkent ekibi Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-Beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Yeşilyurt’u 3-0 mağlup ederek Play-Off yolunda büyük şans yakalayan Ereğli Belediyesi, Ankaragücü maçını kazanarak yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Rakiplerinden çekinmediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar, “Ankaragücü de bizim gibi Play-Off’lara kalma savaşı veriyor. Şu anda avantajlı durumdayız. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanıp Play-Off’lara kalmayı garantilemek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Teknik heyet ve oyunculara güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin ise “Zor bir sınav bizi bekliyor. Yönetim olarak teknik heyet ve oyuncularımıza güvenimiz tam. Ankaragücü maçını kazanarak Play-Off’lara katılma hakkı elde edeceğiz” diye konuştu.
Öte yandan ligin 18. haftasında bugün oynanacak maçların programı şu şekilde: 13:30 Beşiktaş-Nilüfer Belediyesi (İstanbul/Akatlar), 14:30 Ereğli Belediyespor-MKE Ankaragücü (Konya/Ereğli), 15:00 İller Bankası-Eczacıbaşı Zentiva (Ankara/TVF Başkent 1), 15:00 Galatasaray-Karşıyaka DYO İst (TVF 50.Yıl), 17:30 V.Güneş Sigorta T.Telekom-Fenerbahçe Acıbadem (İstanbul/TVF 50.Yıl)
Öte yandan Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, yarın kendisi gibi ateş hattından kurtulmak isteyen Kastamonu Bozkurt Belediyesi ile yapacağı zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı. Mavi-beyazlı ekip, sonuca taraftar desteğiyle ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Tokat Belediye Plevne’yi set vermeden geçerek puanını 15 yükselten mavi-beyazlılar bu zorlu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Kastamonu Bozkurt Belediye karşılaşmasını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Antrenörü Ünsal İsmail Kırıcı, “Geçen hafta deplasmanda Tokat Belediyesi Plevne maçını kazanarak önemli bir galibiyete imza attık. Bu hafta ise kendi sahamızda Kastamonu Bozkurt Belediyesi ile karşılaşacağız. Her iki takım içinde zor maç olacak.  Bu maçı kazandığımız takdirde düşme hattından uzaklaşmış olacağız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularıma güvenim tam” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri