Ereğli'nin sultanları yenilgi ile başladı

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, sezonun ilk maçında Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi ile karşı karşıya geldi.

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, sezonun ilk maçında Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Türkiye Kupası maçlarında gösterdiği performansla göz dolduran yeşil-beyazlılar, ligin iddialı ekiplerinden Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldu. Sezonun ilk karşılaşmasında Ereğli Belediyespor, Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi karşısında kendi saha ve seyirci üstünlüğünü kullanamayarak salondan 3-1 yenik ayrılan taraf oldu. Özellikle file önünde rakibi karşısında yetersiz kalan Ereğli Belediyespor sadece iki sette rakibine direnerek bir seti kazanabildi. Karşılaşmaya ilk 6’da başlamamasına rağmen oyuna sonradan dahil olan Bahar’ın performansı göz doldurdu. Beşiktaş’ta ise ilerleyen yaşına rağmen sahanın en iyisi Natalia oldu.

Karşılaşmaya çok istekli ve iyi başlayan Ereğli Belediyespor setin ilk bölümlerinde oyun üstünlüğünü setin ortalarında kaybedince Beşiktaş sete ortak oldu ve kıran kırana geçen sayı mücadelesinde siyah-beyazlılar seti 24-26 önde bitirmeyi başardı. 1-0 İkinci setin başından itibaren oyun üstünlüğünü ortaya koyan konuk ekip ilk etapta arayı açtığı bu sette farkı 7 sayının altına hiç indirmedi ve bu seti 14-25 gibi önemli bir sayı farkıyla kazandı. 2-0 Üçüncü sete tıpkı ilk setteki gibi istekli ve arzulu başlayan Ereğli Belediyespor, yine oyunun ortalarında rakibi oyuna ortak edince kıran kırana sayı mücadelesinin yaşandığı bir seti sporseverler izleme imkanına kavuştu. Ereğli Belediyespor seti 31-29 önde tamamladı. 1-2

Dördüncü sette konuk ekip Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi, oyun üstünlüğünü setin başında bulduğu sayılarla elinde tutmayı başarınca bu seti 16-25 gibi bir farkla kazanarak sezonun ilk maçında üç puanı alan taraf oldu. 1-3

İLK HAFTADA 4 MAÇ OYNANDI

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de 2012-2013 sezonunun ilk haftasına 4 maçla devam edildi. Ligde oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle: Galatasaray Daikin-Bursa Büyükşehir Belediyesi: ( 3 - 0 ) Ereğli Belediyesi-Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi: ( 1 - 3 ) Bursa Nilüfer Belediyesi-İBA Kimya TED Kolejliler: ( 3 - 0 ) Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt-Eczacıbaşı VitrA: ( 0 - 3 ) Bu arada, Fenerbahçe-Vakıfbank maçı, Fenerbahçe'nin, Dünya Kulüpler Şampiyonası maçları nedeniyle Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından ertelenmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri