Ereğli’nin sultanları transferde coştu

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig temsilcimiz Ereğli Belediyespor’da yeni sezon öncesinde transferde hareketli saatler yaşanıyor.
Yeşil beyazlı ekip 6 oyuncuya birden imza attırdı. Ereğli Belediyespor dış transferde 4 oyuncuya imza attırırken, iç transferde ise iki oyuncuyla nikah tazeledi. Ereğli Belediyespor, transferdeki uzun süren sessizliğini dün bozdu ve 6 oyuncuya birden imza attırdı. Dış transferde Karşıyaka’dan Emel Çelikpazı Kaplan ve Aslı Köprülü, Yeşilyurt’tan Aslıhan Atıkır ve Derya Çayırgan’ı renklerine bağlayan yeşil-beyazlılar, iç transferde de pasör Tuğçe Hocaoğlu ve orta oyun kurucu Tülin Altın’la nikah tazeledi. Kulüp Başkanı Fethi Ertekin yaptığı açıklamada, “Bu sene sezon biraz geç başlayacak. O nedenle ağırdan aldık. Artık yavaş yavaş hareketlenme zamanı gelmişti ve biz de bunu gerçekleştirip, 6 oyuncuyu renklerimize bağladık.
Transferlerimizin devamı gelecek. Kısıtlı bir bütçemiz olmasına rağmen, ayakta kalmamız bile başarı diye düşünüyorum. Transferleri tamamen bitirdikten sonra antrenmanlara başlayacağız. Sponsor konusunda hala hiçbir hareketlenme yok. Bizim en büyük güvencemiz, taraftarlardır. Onlardan yeni sezonda da destek vermelerini istiyoruz. Hep birlikte, bunca imkansızlık içerisinde başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi. Ereğli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına 15 Eylül’den itibaren başlayacak. Antrenör Mustafa Çayır’ın da, bayram sonrası Ereğli’ye geleceği öğrenildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri