Ereğli’nin sultanları tempo artırdı

Aroma Bayanlar Voleybol 1.Liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürürken, yeşil-beyazlı ekip ligden önce kupa maçlarını düşünmeye başladı.

Azeri oyuncu Maksimenko’nun durumu kesinleşti ve bu oyuncu ile kesin olarak anlaşmaya varılırken, daha önce şartları kabul etmeyen Bulgar Teneva’nın da geri dönerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Başantrenör Mustafa Çayır, “Bu sezon özellikle yabancı oyuncu konusunda zorlanıyoruz. Fiyatlar ateş pahası. Daha önce Ereğli’ye gelip bizimle çalışmalara katılan, ancak şartları kabul etmeyen Teneva iki gün içerisinde tekrar bizimle birlikte olacak. Azeri oyuncu Maksimenko ile de anlaşmaya vardık. Bu iki oyuncu da kupa maçlarında forma giyecek. Şu anda ligden önce, kupayı düşünüyoruz. Tekirdağ’da oynayacağımız grup maçlarından rahatlıkla bir üst tura çıkacağımızı düşünüyorum. Ligde öncelikli hedefimiz kalıcı olmak, ardından ilk beş arasında yer alıp Avrupa kupalarından birisine katılmak. Günde çift idman yaparak maçlara hazırlanıyor, sabahları ağırlık çalışıyor ve öğleden sonra da topla çalışmalar yapıyoruz. Genç oyunculara da zaman zaman şans tanıyacağım” dedi.

Ereğli Belediyespor’un şu anda içinde bulunduğu maddi sıkıntı nedeniyle iki yabancıdan fazla yabancı transfer etmeyeceği ve mevcut kadrosuyla mücadele edeceği belirtildi. Yeşil-beyazlıların kupada da, ligde de en güvendiği oyuncu kaptan Tülin. Tülin, arkadaşlarını antrenmanlarda motive etmek için büyük çaba harcıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri