Ereğli'nin sultanları Nilüfer sınavında

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ligin 7. haftasında bugün Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor'u kendi saha ve seyercisi önünde konuk edecek.

6. haftada lig lideri  Eczacıbaşı VitrA'ya mağlup olarak kan kaybeden yeşil-beyazlıların zorlu maçı Ereğli Spor Salonu'nda saat 13.00'de oynanacak. 10. sırada bulunan Ereğli Belediyespor, aldığı çeyrek final bileti ile morali ile evinde kazanarak ligde yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

Ligin 7. haftası bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Karşılaşmaların programı ise şöyle: Yarın: 13:00 İstanbul (Burhan Felek) Vakıfbank-İBA Kimya TED Kolejliler, 13:00 Konya (Ereğli) Ereğli Belediye-Nilüfer Belediye, 14:00 Ankara (Başkent) İlbank-Bursa Büyükşehir Belediye, 16:00 İstanbul (Yeşilyurt) Bakırköy Belediye Yeşilyurt-Sarıyer Belediye, 17:30 İstanbul (Akatlar) Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi-Eczacıbaşı VitrA. 2 Aralık Pazar: 15:00 İstanbul (Burhan Felek) Fenerbahçe-Galatasaray Daikin.
Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır, geçtiğimiz hafta ligin liderine yenildiklerini ancak Türkiye Kupası'nda çeyrek final bileti alarak moral bulduklarını söyledi. Bugün oynayacakları Bursa Nilüfer Belediyespor maçını bu moralle kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini ifade eden Çayır; “Lige iyi bir başlangıç yapamadık ancak ilk üç huatadan sonra aldığımız sonuçlarla yükselişe geçtik. Bu yükselişe lider Eczacıbaşı önünde ara verdik. Bugün tek hedefimiz bunu devam ettirmek. İyi bir ekibiz ve kendi salon ve seyircimiz önünde kazanacağımıza olan inancımız sonsuz. Onun için bugün oynanacak zorlu karşılaşmamıza tüm sevenlerimizi davet idiyorum. Ereğli'yi hak ettiği yerlere taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri