Ereğli’nin sultanları Galatasaray önünde

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Liginde sezona Beşiktaş galibiyeti ile başlangıç yapan ancak geçen hafta sahasında İller Bankası karşısında istenileni veremeyen Ereğli Belediyespor, Ligin 3. haftasında bugün deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geliy

İstanbul TVF 50. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek evinde aldığı yenilgiyi unutmak isteyen temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.

Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, geçen hafta İller Bankası önünde hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi. Bu matın telafisini Galatasaray önünde yapmak istediklerinin altını çizen Ertekin; “Ligde zayıf ve güçlü takım diye bir şey yok. Tüm takımların birbirini yenebildiği bir sezon yaşıyoruz. Kendilerini üzdüğümüz taraftarlardan özür diliyoruz, bundan sonra aynı şeyler yaşanmayacak. Yaşanmaması için gayret göstereceğiz. Deplasmandan galibiyetle dönerek, onlara hediye etmek istiyoruz. Ereğli’de oynayacağımız tüm maçlara, İller Bankası maçındaki aynı ilginin gösterilmesi en büyük dileğimiz” dedi.
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol Ligi’nin güçlü ekiplerinden Eczacıbaşı Zentiva ile Vakıfbank Güneş Sigorta, Bugün karşı karşıya gelecek. Eczacıbaşı Spor Salonu’ndaki dev maç, saat 17.30’da başlayacak ve D Spor’dan naklen yayınlanacak. Her iki takımın ligde 1 galibiyet, 1 de mağlubiyeti bulunuyor. Ayrıca ligde bugün oynanacak 6 karşılaşmanın programı ise şöyle: Ankara 14.00 İller Bankası-Beylikdüzü (S.Sırrı), Bursa 15.00 Nilüfer Bld.-Fenerbahçe Acıbadem (Nilüfer S), İstanbul 17.30 Eczacıbaşı Zentiva-V. Güneş Sigorta T.Telekom(Eczacıbaşı), İstanbul 17.00 Galatasaray-Ereğli Bld. (TVF 50. Yıl), İstanbul 17.30 Yeşilyurt-MKE Ankaragücü (Yeşilyurt), İzmir 16.00 Karşıyaka-DYO Beşiktaş (Mavi Şehir).
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri