Ereğli’nin sultanları Beşiktaş önünde

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Liginde ilk maçını deplasmanda Beşiktaş ile yapacak olan Ereğlinin Sultanları, sezona galibiyetle başlamak istiyor.
Geçen sezon ilk kez mücadele ettiği ligde büyük bir başarı örneği sergileyerek ilk 5 takım arasına giren temsilcimiz, aynı performansı bu sezon da yakalamak istiyor.

Kulüp başkanı Fethi Ertekin ise İstanbul’da başa baş bir mücadele geçeceğini belirterek, “Takımımız fena değil. Beşiktaş ile başa baş bir mücadele olur ama inşallah gülen taraf biz oluruz. Takımımızda herhangi bir eksik yok. Her şey mükemmel, moraller de gayet iyi. Taylandlı sporcularımız gayet formda. İnşallah Beşiktaş’ı yenerek Konya’ya mutlu haberle döneceğiz” diye konuştu.

Öte yandan fikstüre göre Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde karşılaşmaların ilk devresi 27 Aralık’ta sone erecek. İkinci devre ise 16 Ocak-28 Mart tarihleri arasında yapılacak. 12 takımın mücadele edeceği ligde, temsilcimiz Ereğli Belediyespor geçen sezonun Türkiye Kupası sahibi Eczacıbaşı, lig şampiyonu Fenerbahçe, Galatasaray, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, İller Bankası, Nilüfer Belediye, Yeşilyurt, Karşıyaka DYO, Beşiktaş, Ankaragücü ve Beylikdüzü ile karşılaşacak.

İlk hafta programı şöyle: 13:30 Beşiktaş-Ereğli Belediye (Akatlar), 14:00 Galatasaray-Fenerbahçe Acıbadem (TVF 50. Yıl), 15:00 Nilüfer Belediye-Yeşilyurt (Bursa Atatürk), 16:00 Karşıyaka DYO-Beylikdüzü (İzmir Mavişehir), 17:00 İller Bankası-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (Selim Sırrı Tarcan), 17:30 Eczacıbaşı Zentiva-Ankaragücü (Eczacıbaşı).

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri