Ereğlinin sultanları 7. sırada kaldı

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Liginde 14. hafta geride kalırken, Fenerbahçe Universal namağlup liderliğini korudu
Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 14. hafta geride kalırken, Fenerbahçe Universal namağlup liderliğini korudu. Yeşilyurt’a 3-0 mağlup olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor’un ise sıralamadaki yeri değişmedi. 15 puanda kalan yeşil-beyazlılar ligin 7. sırasında yer alıyor. Öte yandan ekonomik açıdan zor günler yaşayan, kendisine bir türlü sponsor bulamayan yeşil-beyazlılar, ligde tutunabilmenin yollarını ararken, Teledünya Türkiye Kupasında evinde oynayacağı yarı final maçı için gözünü Eczacıbaşı Vitra’ya çevirdi.
Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekibi Eczacıbaşı Vitra ile kupa sınavında kozlarını paylaşacak olan temsilcimiz, hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-Beyazlılarda herhangi bir eksik bulunmuyor. Takımda asıl hedef, centilmence mücadele ederek şehri en iyi şekilde temsil etmek.
Öte yandan Bayan ve Erkek Teledünya Türkiye Kupası’nda yarı final karşılaşmalarının ilki 25-28 Ocak tarihlerinde oynanacak. İki maç eleme usulüne göre oynanacak olan yarı finalde rövanş karşılaşmaları ise 14-15-16 Şubat tarihlerinden birinde oynanacak. Program şöyle: Bugün: 16.00 Dorçe Ted Kolejliler-Fenerbahçe Grundig (Ankara Başkent), 18.30 MKE Ankaragücü-Galatasaray (Ankara Başkent), 14.00 IBA Kimya Ted Kolejliler-Fenerbahçe Universal (Ankara TOBB), 14.00 Salihli Bld.-Vakıfbank T. Telekom (Manisa Salihli), Yarın: 14.00 Beşiktaş-Ziraat Bankası (İstanbul Akatlar), 19.00 Galatasaray Yurtiçi Kargo-Arkas Spor (İstanbul B. Felek), 27 Ocak Cuma: 19.00 İstanbul Büyükşehir Bld.-Halkbank (İstanbul B. Felek), 28 Ocak Cumartesi: 15.00 Ereğli Belediyesi-Eczacıbaşı Vitra (Konya Ereğli)
Bu hafta sahasında Eczacıbaşı VitrA ile karşılaşan sarı-lacivertli ekip, en zorlu rakibi karşısında sadece tek set kaybı yaşadı ve maçtan 3-1 galip ayrılarak, puanını 42’ye çıkardı. Eczacıbaşı VitrA, haftayı puansız kapamasına rağmen 35 puanla yine 2. sırada yer aldı. Sahasında Ankaragücü’nü 3-0 yenen Vakıfbank Türk Telekom ise bu hafta da 3. sırayı elde etti. Haftanın en çekişmeli maçı Pursaklar Voleybol İhtisas ile Nilüfer Belediye arasında oynandı. Başkent ekibi, son derece çekişmeli geçen karşılaşma sonunda sahasında 3-2 galip geldi ve haftayı 2 puanla kapadı. Ligde bu hafta yapılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle: 14. hafta maç sonuçları: Vakıfbank Türk Telekom–Ankaragücü (3-0) Pursaklar Voleybol İhtisas-Nilüfer Belediye (3-2) Yeşilyurt-Ereğli Belediye (3-0) alatasaray-İller Bankası (3- 0) İBA Kimya TED Kolejliler–Beşiktaş (3-0) Fenerbahçe Universal-Eczacıbaşı VitrA (3-1)
SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri