Ereğli’nin konuğu Eczacıbaşı

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde geride kalan 3 haftada 1 galibiyet elde eden ve Ereğli Belediyespor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde saat 13.30da ligin güçlü ekiplerinden Eczacıbaşı Zentiva ile karşı karşıya gelecek.
İstanbul’da Beşiktaş’ı 3-0 mağlup ederek lige moralli başlayan ancak sahasında İller Bankası’na, ardından deplasmanda Galatasaray’a 3-1’lik skorlarla mağlup olan ve 9’ncu sıraya gerileyen Yeşil-Beyazlı ekip, ligde 5 puanla 6’ncı sırada bulunan rakibini yenerek, sahasında galibiyet mutluluğunu tatmak istiyor.
Takım kaptanı Çiğdem, Eczacıbaşı takımını yenmek için ellerinden gelen gayreti sarfedeceklerini söyledi. Hafta boyunca Eczacıbaşı maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını da ifade eden Yeşil-Beyazlı ekibin kaptanı Çiğdem, “Kendi sahamızda misafir edeceğimiz Eczacıbaşı Zentiva takımını yenmeye kararlıyız. Eczacıbaşı takımı da küçük bir takım değil ama biz de kendimize güveniyoruz. Tabii taraftarlarımızdan da destek bekliyoruz. Taraftarlarımızın da vereceği destekle Eczacıbaşı karşılaşmasından galip ayrılacağız” dedi.
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nin 4. hafta maç programı şu şekilde: 13.30 Ereğli Belediyespor-Eczacıbaşı Zentiva (Konya/Ereğli), 13.30 Beşiktaş-İller Bankası (İstanbul/Akatlar), 13.30 Fenerbahçe Acıbadem-Yeşilyurt (İstanbul/TVF 50. Yıl), 15.30 V.Güneş Sigorta T. Telekom-Nilüfer Belediyesi (İstanbul/TVF 50. Yıl), 17.30 MKE Ankaragücü-Karşıyaka DYO (Ankara/Selim Sırrı Tarcan) Genç Bayanlar Ligi’nde ise program şu şekilde: 10.00 Fenerbahçe Acıbadem-Yeşilyurt (İstanbul/TVF 50. Yıl), 10.30 MKE Ankaragücü-Karşıyaka DYO (Ankara/Selim Sırrı Tarcan), 11.00 Ereğli Belediyespor-Eczacıbaşı Zentiva (Konya/Ereğli), 11.00 Beşiktaş-İller Bankası (İstanbul/Akatlar), 11.30 V.Güneş Sigorta T. Telekom-Nilüfer Belediyesi (İstanbul/TVF 50. Yıl)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri