Ereğlili kızlar Fener sınavında

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün İstanbul deplasmanında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün İstanbul deplasmanında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00'de başlayacak. Karşılaşmayı ç. Akbulut yönetecek. Akbulut'un yardımcılığını ise E. Akbulut yapacak. Karşılaşma NTV Spor'dan naklen yayınlanacak. Kupada elenerek moral kaybeden temsilcimizin tek hedefi ligdeki çıkışını sürdürmek.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde Galatasaray Daikin ile Vakıfbank karşı karşıya gelecek. Burhan Felek Voleybol Salonu'ndaki önemli karşılaşma bugün saat 17.30'da başlayacak. Ligde geride kalan 9 haftada bütün maçlarını kazanan Vakıfbank namağlup liderliğini sürdürüyor. Yedi galibiyet, iki yenilgisi olan Galatasaray Daikin ise üçüncü sırada bulunuyor.İBA Kimya TED Kolejliler-Bakırköy Belediye Yeşilyurt, Nilüfer Belediye-İlbank, Fenerbahçe-Ereğli Belediye, Sarıyer Belediye-Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi, Galatasaray Daikin-Vakıfbank, Eczacıbaşı VitrA-Bursa B.Şehir Belediye.
Öte yandan Voleybol Teledünya Bayanlar Türkiye Kupası 2. Etap rövanş maçında Eczacıbaşı VitrA'a 3-1 mağlup olan Ereğli Belediyesi yarı finale çıkamadı. İki takım arasında deplasmanda oynanan ilk maçı da 3-1 kazanan turuncu-beyazlı ekip Eczacıbaşı VitrA, kupada yarı finale yükseldi.Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan ve toplam 89 dakika maçta temsilcimiz Ereğli Belediyespor, Derya Öçal, Bahar Bakırcıoğlu, Aslı Türker, Sibel Küçük, Copenhagen, Gözde Dal Naz İhtiyaroğlu, Müge Kurt, Barbarkova, Cemre Erol veZülfiye Gündoğdu ile mücadele etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri