Ereğli’de yabancı sorunu sürüyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi temsilcimiz Ereğli Belediyespor, denemeye aldığı Amerikalı, Rus ve Sırp oyunculardan maddi sorunlar nedeniyle vazgeçti. Yeşil-beyazlı ekibin, bundan sonra daha önce takımın formasını giyen Taylandlı oyuncuları bekleyeceği i
Ereğli Belediyespor, denemeye alınan ve beğenilen Amerikalı, Rus, Sırp oyunculardan maddi sorun nedeniyle vazgeçti. Son olarak bir Sırp oyuncuyu kadrosuna dahil etmek isteyen, ancak bu oyuncunun da ağabeyinin kaza geçirdiğini bahane ederek ülkesine dönmesi üzerine yeşil-beyazlılarda gözler daha önce takımın formasını giyen Taylandlı oyunculara çevrildi. Başantrenör Mustafa Çayır, “Yabancı oyuncu konusunu şimdilik askıya aldık. Son olarak denediğimiz ve beğendiğimiz Sırp oyuncu, ağabeyi kaza geçirdi diye ülkesine döndü. Kendisine iki gün süre vermiştik, gelip gelmeyeceği konusunad bize mail atacaktı. Bunu da yapmadı. Artık Taylandlı oyuncularımızı beklemekten başka çaremiz kalmadı. Zaten daha önce de ifade ettiğim gibi, yabancılar bize ligde lazım. Kupada ise mevcut kadromuzla bile rahatça gruptan çıkarız. Belki Taylandlılar birkaç hafta bizimle birlikte olamayacak, ama onların takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Bundan evvelki performansları ortada” şeklinde konuştu.
Ereğli Belediyespor’da kupa hazırlıkları ise tüm hızıyla sürüyor. Günde çift idman yapan yeşil-beyazlı oyuncular, sabahları kondisyon çalışıyor. Öğleden sonra ise salonda topla çalışmalara ağırlık veren temsilcimizde üç tane de altyapıdan genç oyuncu A takıma alındı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri