Ereğlide sponsor arayışları sürüyor

Ereğli Belediyesporun Ankaradaki özel maç turu sürerken, yeşil-beyazlı yönetim sponsor konusuna hala çözüm bulamadı.
Ligdeki birçok takım gibi, temsilcimiz de maddi sıkıntıya çare aramayı sürdürüyor. Kulüp Başkanı Fethi Ertekin yaptığı açıklamada, “Konya ve Ereğli’yi Aroma Bayanlar 1. Ligi’nde en iyi şekilde temsil ediyoruz. Tüm sıkıntılara rağmen, parmakla gösterilen iyi takımlar arasında yer aldık. Şu an itibariyle, Konya’nın üst düzey liglerde yer alan tek takımıyız. Maalesef bunlar kimsenin umurunda değil, ne kuruluşlar ve ne de iş adamları bu takıma sahip çıkmadı. Bu sezon belki son sezonumuz olacak, çünkü dayanacak gücümüz kalmadı. Sadece belediye desteğiyle bir noktaya kadar gidebilirsiniz. Birilerinin maddi anlamda sahip çıkması ve destek vermesi şart” ifadelerini kullandı.
Ankara’da takımın yaptığı özel maçlara da değinen Ertekin, “Ankara’da İller Bankası ve Ankaragücü ile yapılan özel maçlarda takım yenildi ama, oyuncuların mücadelesi iyiydi. Henüz zaman çok erken, kupa maçları başlayana kadar her şey yoluna girer diye düşünüyorum. Yarın (bugün) oynanacak olan İller Bankası maçı ile Ankara’daki özel maç trafiği sona erecek ve Konya’ya döneceğiz. Yönetim olarak teknik heyet ve sporcularımıza sonuna kadar güveniyoruz” dedi.
Önceki gün Ankaragücü ile oynayan Ereğli Belediyespor, dün de yine aynı takımla bir özel maç daha yaptı. Daha önce belirlenen iki rakipten olumsuz cevap alan yeşil-beyazlılar, bugün İller Bankası ile oynayıp ardından Ereğli’ye dönecek. 
GALATASARAY’LI EBRU EREĞLİ’DE
Öte yandan temsilcimiz Geçtiğimiz sezon Galatasaray Medical Park’ta forma giyen Ebru Elhan ile el sıkıştı. 1982 doğumlu oyuncu smaçör mevkiinde görev yapıyor.  1.85 boyunda ve 70 kez milli olan Ebru Elhan Galatasaray’a Türk Telekom’dan transfer olmuştu. Ebru Elhan Ereğli Belediyesi ile antrenmanlara çıkmaya başladı. Tecrübeli oyuncu ile resmi sözleşmenin önümüzdeki günlerde imzalanması bekleniyor. Önemli bir sıkıntılarının bulunmadığını ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır, “Şu an itibariyle hiçbir sıkıntımız bulunmuyor. Ben de, oyuncularım da halimizden memnunuz. Sadece kupada oynayacağımız maçlara ve lige konsantre oluyoruz. Günde sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift idman yapmamıza rağmen, kimse şikâyetçi değil. Sporcularımın idmanlardaki hırsını ve azmini gördükçe, mutluluğum artıyor. Aynı zamanda lig ve kupa için umutlanıyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri