Ereğli’de sıcak asfalt çalışması sürüyor

Ereğli Belediyesi, şehir genelindeki yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Mimar Sinan Mahallesi’nin çeşitli cadde ve sokaklarında zemin düzenlemesi yapılarak sıcak asfalt kaplama işlemi gerçekleştirildi.

Ereğli Belediyesi, şehir genelindeki yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Mimar Sinan Mahallesi’nin çeşitli cadde ve sokaklarında zemin düzenlemesi yapılarak sıcak asfalt kaplama işlemi gerçekleştirildi. Asfalt çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Umut Akpınar çalışmaları yerinde inceledi.

İşin ilerleyişini kontrol ederek, yerel halkın beklentilerini karşılama adına yapılan çalışmalarda titizlikle hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Akpınar: "Mimar Sinan Mahallesi’nde ve Ereğli’nin birçok noktasında gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarımızla hemşehrilerimizin daha konforlu ve güvenli yollar kullanmasını sağlıyoruz. Belediye olarak yol bakım projelerinde her zaman en yüksek kaliteyi hedefliyor ve bu hususu çok önemsiyoruz. Bu süreçte destek ve sabır gösteren tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Mimar Sinan Mahallemize sıcak asfalt çalışmamız hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Mimar Sinan Mahalle sakinleri ise yenilenen yolların getirdiği konfor ve güvenlikten memnuniyetlerini dile getirerek, Belediye Başkanı Umut Akpınar ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri